24. September 2017 14.00-14.59

Johanna Larsson tog elfte dubbeltiteln

Johanna Larsson tog på söndagen sin elfte WTA-titel i dubbel när hon vann i Seoul i par med nederländskan Kiki Bertens.
Läs mer om Seoul.

Anrik Berlinteater ockuperad

En grupp demonstranter ockuperar den klassiska teatern Volksbühne i Berlin och anklagar den nye teaterchefen för att vilja sälja ut den berömda institutionen.
Läs mer om Berlin och Volksbühne.
Låt barnen bli vinnare igen
1) Barn är smartare än vi tror.2) Vissa vuxna är inte kloka.Därför har det, inte oväntat, varit verkningslöst att försöka sudda bort möjligheten att vinna inom ungdomsfotbollen.3) Det är viktigt att lära sig förlora.4) Det får aldrig vara fult att vara bäst.Och därför måste svensk fotboll tänka om och riva upp beslutet om att barn inte får räkna tabeller eller vinna cuper.

Bil började brinna i köpcentrum

En bil började brinna på parkeringsdäcket i köpcentrumet Allum i Partille.Enligt polisen brann det i bagageutrymmet till en parkerad bil – och branden kunde släckas av räddningstjänsten.
Läs mer om Allum och Partille.Enligt.
Många evakueras undan vulkan
Vulkanen Gunung Agung på Bali skakar mer sällan, men kraftigare än tidigare. Det har fått myndigheterna att utlysa högsta varnigsnivå och tusentals människor i vulkanens närhet har evakuerats.
Läs mer om Bali.
Som Pinneberg röstar – så röstar Tyskland
Staden Pinneberg strax nordost om Hamburg är en bra indikator för hur Tyskland röstar i stort.
Läs mer om Hamburg och Tyskland.
Björkman bryter tystnaden – berättar om övergreppet
Christer Björkman utsattes för ett sexuellt övergrepp som 16-åring.I Nyhetsmorgon på TV4 berättar Melodifestivalgeneralen om händelsen och hur den påverkade hans liv.– Det var ju första gången som jag hade sex med en man. Det var inte så jag tänkte att det skulle bli. Det påverkade mig under ganska många år, berättar han i programmet.
Läs mer om Melodifestivalgeneralen och TV4.
Hemliga hyllningen i Alfredsons dödsannons
Hasse Alfredsons dödsannons publicerades i Dagens Nyheter på söndagen, och där fanns en dikt av vännen Tage Danielsson med. Tänk inte bara på just nu. Just nu är inte allt, börjar dikten. Den fina hyllningen innebär att en cirkel sluts – det är nämligen samma dikt som Hasse Alfredson läste upp på Tage Danielssons begravning år 1985.
Attacken: Avsluta den här jäveln nu
Björn Borg är på väg mot en av sina mest överlägsna segrar mot John McEnroe någonsin i uppvisningsturneringen Laver Cup.Samtidigt har amerikanens ilskna ord hamnat i fokus – återigen.Under ett sidbyte uppmanade McEnroe sin spelare i mötet med Rafael Nadal att avsluta den här jäveln, rapporterar Telegraph.
Stora gåtan om pyramiderna i Giza kan ha fått sitt svar
Hur uppfördes egentligen pyramiderna i Giza?Den saken har förundrat forskare och allmänhet i hundratals år – men gåtan kan nu ha fått sin lösning.En amerikansk arkeolog har nämligen hittat spår av ett tidigare okänt kanalsystem vilket kan förklara hur egyptierna kunnat transportera så stora mängder kalksten till Gizaplatån, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Giza, Giza.Den och Gizaplatån.
Ännu ett skalv i Mexiko
Läs mer om Mexiko.
Efter flygskandalen - Nouri tillbaka från start
I går blev Östersunds lagkapten Brwa Nouri avkastad från ett flygplan efter att ha uppträtt hotfullt.I dag, när Östersund gästar Kalmar FF i allsvenskan, finns han trots det med i startelvan.
Vågar du köpa en dieselbil? Svaret är
Bil-Sveriges största fråga just nu är stormen runt dieselbilen. Låt oss kliva ner från eventuella barrikader och sluta att vifta med plakat – ämnet är alltför viktigt för det – och borra i frågan: Vågar man köpa en dieselbil?
Mc-förare till sjukhus efter krock
En bil och en motorcykel ska ha krockat i Mölnlycke.En person har förts till sjukhus med oklara skador.– En person låg i diket när vi kom till platsen, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Läs mer om Mölnlycke.En och Storgöteborg.
Collin, 12, får äntligen röra på sig – tack vare insamling
12-årige Collin är multifunktionshindrad och har svårt att röra sig.Tack vare en insamling på Facebook får han nu en speciell gåstol som landstinget inte velat köpa in.– Som föräldrar till funktionshindrat barn tvingas man tyvärr slåss hela tiden, säger pappa Richard Karlsson, 44.
Läs mer om Collin, Facebook och Richard Karlsson.