24. September 2017 19.00-19.59

Två förlorare i Helsingborg

Läs mer om Helsingborg.

Minst sex skjutna i kyrka i Tennessee

Läs mer om Tennessee.
Pressade poliser plågas av tuffare arbetsvillkor
Känslan av att inte räcka till plågar allt fler poliser när högen av utredningar i Malmö slår i taket.– Att lägga en grov misshandel som kanske till och med egentligen är ett mordförsök i en balanshög och veta att den kommer att ligga där för överskådlig framtid - det är sorgligt. Det är ingen som mår bra av det i svensk polis, säger Sophia Willander, ordförande i Polisförbundet region Syd.
Angela Merkel tvingad söka nytt samarbete
Angela Merkels kristdemokrater CDU/CSU har regerat med socialdemokratiska SPD – men nu går SPD i opposition.– Det är slut på storkoalitionen i Tyskland, säger SPD:s vice partiledare.Nu återstår frågan vem eller vilka Angela Merkel ska bilda regering med.
Läs mer om Angela Merkel, SPD och Tyskland.

En död och åtta skadade efter skjutning i kyrka i USA

En person är död och åtta personer är skadade efter en skottlossning i en kyrka i Tennessee i USA, rapporterar flera amerikanska medier.
Läs mer om Tennessee och USA.
Ny roll för 50-årsfirande bankomat
Tekniken var revolutionerande på sin tid – nu kunde man få pengar direkt i handen även efter att banken hade stängt. Bankomaten fyller 50 år i år, och branschen tror att kontanternas roll kommer vara viktig även i framtiden.
Galna krossen: AIK körde över Häcken
Allsvenskt toppmöte i Göteborg.Då blev Häcken fullständigt förnedrat av AIK – som vann med 6-1.– Vad är det här? Det är ju rena rama raset, säger Åke Unger i C More.
Oavgjort i kvalkampen i Jönköping
Det är bäddat för en dramatisk säsongsavslutning i kampen om allsvenskt kontrakt. GIF Sundsvall kvitterade sent på straff i streckdramat på Stadsparksvallen.
Läs mer om Jönköping och Stadsparksvallen.
Minst sex personer skadade efter skjutning i kyrka i USA
Flera personer har skjutits i en kyrka i Tennessee i USA, rapporterar amerikanska nyhetskanalen Fox News. En misstänkt är gripen. Minst sex personer ska vara skadade, enligt den amerikanska nyhetskanalen WKRN.
Läs mer om Tennessee och USA.
Johan Esk: Derbysäsongen äntligen över för Djurgården
Derbyn. Djurgården kan inte vinna. Hammarby har inte förlorat i år. Årets sista handlade ändå till slut bara om att inte förlora, så det slutade 1–1.
Läs mer om Djurgården.
Flera personer skjutna i kyrka i USA
Läs mer om USA.
Vingklippt Merkel vinner – högerpopulisterna går framåt
Europas mäktigaste ledare Angela Merkel går mot en seger i söndagens förbundsdagsval i Tyskland medan socialdemokraterna SPD gör sitt sämsta val under efterkrigstiden. Med AfD rycker för första gången ett extremparti på högerkanten in i förbundsdagen – med siffror som får marken att skälva i Tyskland.
Läs mer om Angela Merkel, SPD och Tyskland.
Oavgjort – och två förlorare på Olympia
Oavgjort – och en match med två förlorare.Helsingborgs IF och Falkenbergs FF deppade efter 0-0 på Olympia.– De enda som är nöjda är lagen som ligger ovanför oss, suckar David Svensson, 33-årig mittback i FFF.
Läs mer om David Svensson, FFF och Olympia.
Lina Lund: Resultatet är smärtsamt för Merkel
Tre frågor till Lina Lund, DN:s korrespondent i Tyskland, efter det tyska valet som innebär ett försvagat stöd för Angela Merkel.
Här är bästa dubbdäcken inför vintern
Snörök och svartis.Underkylt regn och snökaos.Jo, det blir – faktiskt – vinter i år också.Här är de allra bästa dubbdäcken i tidningen Vi Bilägarers stora test.
Personalen ryggade tillbaka när de såg mig
I Läsarna berättar: Ur verkliga livet berättar Maria, 44, om cancerbeskedet, operationen, strålningen - och folks blickar och kommentarer. Här är hennes historia.
Läs mer om Maria.
TV4 har mörkat hemligheten om tittarfavoriten Chris Kläfford
Christoffer Kläfford är årets storfavorit i Idol. Både tittarna och juryn är överens: den skäggige sångaren går från klarhet till klarhet.Men det TV4 inte berättar är att Christoffer Kläfford varit med i programmet flera gånger tidigare – under ett annat namn, och med helt annat utseende.– Det kommer säkert att tas upp i kommande program, säger TV4:s presstalesperson Anders Edholm.
Läs mer om Christoffer Kläfford, Idol och TV4.
Flera personer skjutna i kyrka i Tennessee
Flera personer har skjutits i en kyrka i Tennessee i USA, enligt Fox News.Polisen bekräftar detta för nyhetskanalen.Enligt Fox News har polisen tagit fast en person.
Läs mer om Fox News.Polisen, Tennessee och USA.
Kvinna klipptes loss efter att bil voltat – vägen avstängd
En singelolycka har inträffat på riskväg 40.En kvinna har fått klippas loss och under tiden som räddningsarbetet pågår har man valt att stänga av vägen.– Hon har förts till sjukhus med ambulans, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.
Läs mer om Christer Larsson.
Historisk framgång för främlingsfientliga AFD
Ett katastrofval för både Angela Merkels kristdemokrater, CDU, och för socialdemokraterna, SPD, och en historisk triumf för det främlingsfientliga Alternativ för Tyskland, AFD.
Läs mer om AFD, Alternativ, CDU, SPD och Tyskland.
Maria Schottenius: Håller tårarna på att lämna hemmet och ta plats i offentligheten?
Att gråta av sorg och saknad är naturligt. Att gråta för att man inte får sin vilja igenom eller är upprörd är barnsligt och pinsamt. Så, vad livet lär är vad kulturen tycker.
Flera skjutna i kyrka i USA
Flera personer har skjutits i en kyrka i Tennessee i USA, rapporterar amerikanska nyhetskanalen Fox News.
Läs mer om Tennessee och USA.
Modellen Lana, 30, hittad mördad – blev skalperad
Nu kommer uppgifter om nya obehagliga detaljer kring mordet på modellen Iana Kasian, 30.Ianas 35-årige pojkvän är misstänkt för mordet som skedde förra sommaren.
Läs mer om Iana Kasian.
Vill utvisa stjärnprogrammerare – på grund av försäkringsmiss
Hans chef på Göteborgsföretaget Football Addicts menar att stjärnprogrammerare inte räcker för för att beskriva Aleksei Magusevs kompetens.Men nu kan han och hans familj utvisas ur Sverige – på grund av en försäkringsmiss.– Det finns ingen vinnare i detta. Varken för Sverige, företaget eller mig och min familj, säger Aleksei Magusev.
Läs mer om Aleksei Magusev och Sverige.
Vågad bränslestrategi ger Felix Rosenqvist guldläge i finalen
Felix Rosenqvists våghalsiga strategi gör att han bara är fem poäng efter ledaren i Super Formula-klassen inför sista deltävlingen. – Jag hade inte räknat med att slåss om titeln mitt första år här, säger Felix.
Historisk framgång för det främlingsfientliga AFD
Ett katastrofval för både Angela Merkels kristdemokrater, CDU, och för socialdemokraterna, SPD, och en historisk triumf för det främlingsfientliga Alternativ för Tyskland, AFD.
Läs mer om AFD, Alternativ, CDU, SPD och Tyskland.