24. September 2017 23.00-23.59

Kristianstad jublar – stort steg mot ett nytt kontrakt

Ett jättekliv mot nytt kontrakt.Spelare och ledare i Kristianstads DFF jublar efter bortasegern mot Göteborg.
Läs mer om Göteborg.
Europa firade vilt efter Laver Cup-segern
Lag Europa vann mot Övriga världen i den första upplagan av Laver Cup, som kallats tennisens motsvarighet till golfens Ryder Cup.
Maskerat gäng överföll ordningsvakt i Göteborg
Ett maskerat gäng har överfallit och misshandlat en ordningsvakt i Bergsjön i Göteborg. Vakten har förts till sjukhus, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Bergsjön och Göteborg.

Ny tjänst stoppar rattsurfandet

Så många som 40 procent av bilförarna ha rattsurfat enligt en undersökning som Transportstyrelsen presenterades vid årsskiftet.Men nu har Länsförsäkringar hittat en teknisk lösning som sätter stopp för det trafikfarliga beteendet.
Nordkorea skjuter ner USA-plan i nya videon
USA:s regering försöker tona ned retoriken mot Nordkorea.– Presidenten vill inte hamna i ett kärnvapenkrig, säger finansminister Steven Mnuchin till tv-kanalen ABC.Samtidigt publicerade Nordkorea nya manipulerade bilder som visar hur amerikanska stridsplan blir attackerade rapporterar Washington Post.
Digitala bevis säkrades i sista sekunden i enormt bedrägeri
Det enorma bedrägeriet genomfördes med enkla tekniska verktyg. Ändå kunde flera storföretag hackas och bedrägerier för mångmiljonbelopp genomföras. Men allt kunde ha slutat annorlunda – viktiga bevis var bara sekunder från att försvinna i lösenordsskyddade datorer. DN har lagt pusslet runt Sveriges största dataintrångshärva.
JUST NU: Väktare attackerad av gäng
Ett större gäng – mellan tio till tjugo personer – har gått till batongattack mot en ordningsvakt.– Han har blivit nerslagen, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i Göteborg.Vakten har förts till sjukhus.
Oro inför VM-kvalet – Durmaz fick bäras ut på bår
Med bara dagar kvar till VM-kvaltruppen tas ut fick Jimmy Durmaz bäras ut på bår med en befarad lårskada.