07. Oktober 2017 00.00-00.59

Svampplockande man i Örnsköldsvik hittad

Mannen som försvann i skogen i Bjästa i Örnsköldsvik när han plockade svamp har hittats. – Han hittades för tio minuter sedan och flygs nu till sjukhus, säger Mats Andersson, polis vid ledningscentralen på Region Nord.
Svensken dumpas för att få in världsmästare
Toronto Maple Leafs förstärker sitt lag ytterligare.De plockar in Calvin Pickard från Vegas Golden Knights.I utbyte dumpar de svensken Tobias Lindberg och ett sjätteval i sommarens draft.
Läs mer om Calvin Pickard.

Besökte fler i Las Vegas-skyttens rum?

Okända personer kan ha varit i det rum som Las Vegas-skytten Stephen Paddock använde när han sköt ihjäl minst 58 människor och skadade över 500. Polisen tror inte att det finns någon annan skytt, men flera märkliga detaljer i rummet förbryllar, rapporterar NBC News.
Uppgifter: Järdler tar över i Öster
Östers IF byter huvudtränare nästa år.Enligt P4 Kronoberg tar IFK Värnamos nuvarande tränare Christian Järdler över Växjöklubben.
Jimmie Åkessons svärmor lämnade in 34 motioner
Efter avhoppet från SD i september 2015 har det varit rätt tyst om Margareta Larsson – Jimmie Åkessons svärmor.Hon blev politisk vilde och höll sig undan från riksdagen i 1,5 år, samtidigt som hon plockade ut drygt 60 000 kronor i månadslön.Nu visar det sig att Margareta Larsson har jobbat en hel del hemma – i veckan lämnade hon nämligen in hela 34 motioner till riksdagen, skriver DN.
Läs mer om Margareta Larsson.
Därför leasar jag min elbil
Privatleasing var det självklara valet när Josephine Adorelle skaffade ny bil. – Den tekniska utvecklingen går så snabbt. Vem vet hur andrahandsvärdet på dagens bilar ser ut om fem-sex år, säger hon.
Läs mer om Josephine Adorelle.
Larm om övertänd villa
Vid 23.39 larmades polisen om en brand i ett familjehus i Norra utmarken i Halmstad.– Vi fick det som att det är en övertänd villa, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl på polisen Halland.Förutom polisen är räddningstjänst och ambulans på plats.Övriga omständigheter är initialt oklara.
Svampplockande man försvunnen i Örnsköldsvik
En man i 65-årsåldern har försvunnit i skogen i Bjästa i Örnsköldsvik när han plockade svamp. Mannens kompis letade först – men nu har polisen satt in ett stort sökpådrag med helikopter. – Det är mörkt, kallt och regnigt. Vi hoppas få hjälp av Hemvärnet nu, säger Björn Pettersson, polisens ledningscentral i Region Nord.