11. Oktober 2017 23.00-23.59

Skadade sig i bussen – då tog Alfred rollen

Alfred Jönsson, 19, fortsätter ta stora kliv i handbollsligan.Mot Guif fick den unge Lugistjärnan extra ansvar – och han löste det med landslagsklass.Lundalaget visade styrka och reste hem med bägge poängen (21-24).
Läs mer om Alfred och Lugistjärnan.

Vann cykel – Postnord tappade bort paketet

Carina Emilsson vann en cykel och såg fram emot att få leveransen hem.Postnord skulle ha levererat paketet för snart tre veckor sedan - men nu är det spårlöst borta.– Man blir jätteglad för att man vinner och så får man ingen ändå, säger Carina Emilsson.
Läs mer om Carina Emilsson och Postnord.
Nielsen väntas bli ny Trump-minister
USA:s president Donald Trump kommer att nominera Kirstjen Nielsen till posten som minister för inrikes säkerhet, uppger flera källor för amerikanska medier. Uppgiften har dock inte bekräftats av senaten.
Två bilar har krockat
Vid 22.21 larmades polisen om en trafikolycka i korsningen mellan Axeltoftavägen och Söderleden i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst begav sig till platsen där två personbilar hade kolliderat.Skadeläget är i nuläget oklart.
Läs mer om Axeltoftavägen och Söderleden.
Cyber Lane vann – efter monsterspurt
Derbyvinnaren Cyber Lane struntade i att han stod inför en på pappret omöjlig uppgift när han gästade Solvalla på onsdagen.Via en sagolik spurt fångade han in favoritspelade Love Matters i god tid före mållinjen.- Han kan röra på sig, konstaterade hästens tränare och kusk Johan Untersteiner.
Läs mer om Johan Untersteiner och Solvalla.
JUST NU: Man med kriminellt förflutet gripen för inbrottsförsök
Förbipasserande såg att två personer smög utanför ett hus. De larmade polisen som grep en man i 45-årsåldern. Den andra personen kom undan.– Han är känd för liknande ärenden hos oss sedan tidigare, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt.
WHO-studie: Var fjärde svensk pojke överviktig
Världens barn blir allt fetare – och även alltfler svenska barn är överviktiga. Det framgår av en ny studie av WHO som visar att mellan 22 och 25 procent av svenska barn är överviktiga. – Svenska barns övervikt blir ett allt allvarligare problem, säger medförfattaren James Bentham till SvD.
Läs mer om SvD och WHO.
Så hedras Kim Wall på sitt gamla universitet
NEW YORK. På Columbia University var Kim Wall en nyfiken och uppskattad student, en god kollega och en kär vän.Det var här hon blommade ut till den vassa reporter som fick världens som sin arbetsplats.Under natten till torsdag hedras hon med en kärleksfull minnesstund.– Det ska bli en spegling av Kims glädje och kärlek. Jag tror det kommer bli väldigt vackert, säger Lonnie Isabel på Columbia University.
Hampus bakom kross: Vinner hellre med 6-4
Ystads IF krossar IFK Skövde och nosar bakom IFK Kristianstad som ligans målfarligaste lag.Och Hampus Andersson visar varför han fått en plats i ligalandslaget.– Jag vinner hellre med 6-4, bara vi får två poäng, säger YIF:s kantstjärna.
Magnus Träff bara ångar på
Magnus Träff ångar på.Med Queer Fish i spetsen.Och så har Fredrik Wallin en ny stjärna.
Läs mer om Fredrik Wallin.