12. Oktober 2017 01.00-01.59

Konsertrecension: Future bjuder på en kavalkad av dekadenta raphits

Future blev historiskt framgångsrik i musikbranschen när han i våras släppte två album en vecka efter varandra och båda skivorna omedelbart gick rakt upp till Billboards förstaplats, den ena efter den andra. Han tävlar bokstavligen mot sig själv.

Trump: Jag vill ha kärnvapen i toppskick – inget annat

Donald Trump säger att han endast vill se att USA har en kärnvapenarsenal i toppskick. USA-presidenten vill inte kännas vid ett rapporterat uttalande om att han vill tiofaldiga arsenalen. Samtidigt säger Nordkoreas utrikesminister att Trump satt eld på krigets stubin.
Läs mer om Trump och USA.
Trudeau: Nafta behöver omförhandlas
Kanadas Justin Trudeau tycker att handelsavtalet Nafta måste vara kvar – men omförhandlas. USA:s president hotar med att det kanske inte blir något avtal alls. – Ett omförhandlat Nafta kommer att ge förbättrade möjligheter för alla, säger Trudeau.
Läs mer om Nafta och Trudeau.