17. Oktober 2017 22.00-22.59

Berggren: Men sluta gnäll på trafikpolisen

Den här figuren är det ingen som vill se i trafiken. Verkar det som.Men själv blir jag numera glad varje gång jag ser en trafikpolis ute på vägarna.De borde bli fler, inte färre.

Här får Alexander Isak göra debut i Champions League

Borussia Dortmund jagade mål borta mot APOEL Nicosia.Då fick Alexander Isak chansen i åtta minuter.Men svensken lyckades inte frälsa sitt Dortmund utan matchen slutade 1-1.
Läs mer om Alexander Isak och Dortmund.
Stjärnans utbrott när City vann i CL
Kevin de Bruyne befann sig på nytt i centrum när Manchester City slog Napoli med 2-1.Dels för sitt spel och dels för sitt humör.Efter ett sent gult kort i den första halvleken var belgaren rasande på såväl domare som lagkamrater.
Läs mer om Bruyne, City, Manchester City och Napoli.

Knivbeväpnade gärningsmän rånade matbutik

Flera gärningspersoner har rånat en matbutik i Huvudsta i Solna.Enligt uppgifter till polisen ska två av rånarna varit beväpnade med knivliknande föremål.– De ska ha flytt i en bil, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.Polisen kan inte utesluta ett samband med det tidigare rånet i Spånga.
Trump kan avskriva Sverige som irrelevant
Trots kritik sin kritik av Nato så ökar president Donald Trump USA:s militära närvaro i Europa. Sverige har lyckats skaffa sig en privilegierad ställning i Washington, men med Trump i Vita huset kan den snabbt försämras, menar Damon Wilson vid den ansedda amerikanska tankesmedjan Atlantic Council.
Politiker i Göteborg kan ha tagit mutor
Politikerna i Göteborgs nämnd för intraservice har brutit mot en rad regler och kanske också tagit emot mutor i samband med tjugo resor till USA mellan åren 2014 och 2017. – Det är det värsta jag sett, säger Stadsrevisionens ordförande Lars Bergsten, som granskat resorna, till GP.
Läs mer om Göteborg och USA.
Skönt att 24:an fick ett bra avslut
Sista matchen med nummer 24 i Scandinavium.Då skulle Lias Andersson se till att hans pappas nummer fick bästa tänkbara avslut med två mål och seger.– Skönt att 24:an fick ett bra avslut, det hade varit pinsamt annars, säger 19-åringen efter 3–2-segern mot Örebro.
Läs mer om Scandinavium.Då och Örebro.
Niklas Perssons ilska mot Liv-hånet: Så jävla dumt
LINKÖPING. Under lördagens match i Jönköping hånades Stefan Liv, igen. Någon klottrade på en toa: Stefan Livs barn har ingen pappa.Niklas Persson, som var nära vän med Stefan Liv, reagerar starkt:– Jag tycker det är så jävla dumt. Det är förjävligt och egentligen är det alldeles för lågt för att ens kommentera.
Döms till fängelse för våldtäkt med pinne
Tre norska medborgare – två män och en kvinna – har dömts till fängelse för en våldtäkt i en skog i västra Värmland i somras, skriver NWT.
Läs mer om NWT och Värmland.
Desertör: Nordkorea kan kollapsa inom ett år
De historiskt tuffa sanktionerna mot Nordkorea kan få landet att kollapsa inom ett år.Det tror den tidigare tjänstemannen och desertören Ri Jong-ho, skriver The Independent. – Folk kommer att dö, säger han enligt tidningen.
Trump rasar på Forbes lista över miljardärer
USA:s president Donald Trump faller närmare 100 placeringar på tidskriften Forbes berömda lista över de rikaste amerikanerna. På ett år har han förlorat närmare fem miljarder svenska kronor.
Läs mer om Donald Trump.
Berggren: Så gör du när svartisen är framme
Så var den här – den förrädiska svartisen.När temperaturen sjunker efter ett regnväder så blir det farligt på vägarna.Men den som känner till tecknen kan förutse faran.
Linköping straffade Djurgården
Djurgården kvitterade drygt tre minuter före slutsignalen – och Linköping riskerade femte förlusten av sex hemmamatcher hittills. Men nyförvärvet Nick Sörensen ordnade en bonuspoäng på straffar fram till 3-2 i sin första SHL-match efter skada i höst.
Lyxbyggare och Swedbank i armkrok – köpråd blev fiasko
Bostadsutvecklaren Oscar Properties byggen av dyra lyxlägenheter har höjts till skyarna av Swedbanks aktieanalytiker. Swedbank rekommenderade i våras starkt köp med 50 procent högre riktkurs. Det blev tvärtom – aktien rasade.
Läs mer om Swedbank.
Grease-stjärnans stora förvandling chockar fansen
För snart 40 år sedan spelade skådespelaren Stockard Channing karaktären Rizzo i kultfilmen Grease. Nu chockar stjärnan fansen med ett nytt utseende.Vad fasiken har Stockard Channing gjort med sitt ansikte. Hon kan knappt prata. skriver ett fan på Twitter.
Liverpools drömstart i måstematchen i CL
Efter två oavgjorda matcher blev det ketchupeffekt för Liverpool borta mot Maribor.Efter 45 minuter leder engelsmännen med hela 4-0.
Läs mer om Liverpool och Maribor.Efter.