18. Oktober 2017 05.00-05.59

Svenska död i Amazonas
RIO DE JANEIRO. En 29-årig svenska har omkommit i en flygolycka i Amazonas. Flygolyckan skedde i går eftermiddag i Brasilien när ett amfibieplan som tillhörde miljöorganisationen Greenpeace skulle landa på en ö i den väldiga Amazonasfloden.

Tog hem F1-titeln – nu slutar Rosberg

Har nått mitt mål
Läs mer om F1-titeln och Rosberg.
Jag är den enda som inte är överraskad
Lewis Hamiltons första ord om att Rosbergs avsked
Rickard Olsson i bråk med SVT-kollegan
Rickard Olssons dissade sin SVT-kollega i det populära programmet Vem vet mest?.Nu slår Hanna Persson, mer känd som HanaPee, tillbaka.– Jag tror jag man kan anklaga Rickard Olsson för faktafel.
Våga tala öppet om missfall och barnlöshet
Efter tio år mellan hopp och förtvivlan, flera missfall och sjutton IVF-behandlingar, fick Maria till slut sin efterlängtade dotter Evylina. – Det känns som om man inte duger. Jag kunde bli helt förstörd när jag hörde att någon kompis hade blivit gravid, säger Maria.
Läs mer om Evylina och Maria.
Polishusets entr sprängdes sönder
Entrn till polishuset i Helsingborg har sprängts sönder.
Läs mer om Helsingborg.
Ny studie: Allt fler kvinnor drabbas av upprepade missfall
Antalet kvinnor som drabbas av upprepade missfall ökar, enligt en studie från Lunds universitet. Mellan 2003 och 2012 ökade gruppen kvinnor som drabbas av tre eller fler missfall med hela 58 procent. Men mer forskning behövs.