18. Oktober 2017 23.00-23.59

Beskedet efter stjärnans svåra sjukdomsbesked

Bollnäs stjärna Patrik Nilsson, som i somras drabbades av giftstruma, kan vara på väg tillbaka.Han tränar både på isen och utanför, men tränaren Jesper Söderbäck kan inte svara på exakt när han är tillbaka.– Det är svårt att säga, säger Söderbäck.

Beskedet: Flyttar på SM-finalen

Bandyfinalen kommer tillbaka till Studenternas IP i Uppsala.I samma stad samlades representanter för landets bästa bandyklubbar för en upptaktsträff inför säsongens elitserie.– Vi har längtat efter finalen och nu har vi äntligen fått tillbaka den, säger finalgeneralen Ola Rosn.
Läs mer om Ola Rosn, SM-finalen och Uppsala.I.
Stjärnan hyllas stort – efter fina bilderna
18-årige Benfica-målvakten Mile Svilar stod för en avgörande tabbe som gav Manchester United seger med 1-0. Efter matchen tröstades Svilar av Romelu Lukaku.Nu hyllas belgaren för sin gest.Man United fansen kommer älska Lukaku efter det här, skriver The Mirror.
Betyget: Så bra var Nick Cave i Stockholm
Deppigt, dystert, desperat.Och samtidigt väldigt dynamiskt och passionerat.Nick Cave är fortfarande strålande i huvudrollen som rockens dovaste trubadur.
Läs mer om Nick Cave och Stockholm.

Nurmos stall går som tåget just nu

Ett lopp i kroppen räckte.Araw Hoss imponerade.Timo Nurmos både äger och tränar guldklimpen.
Han har något extraordinärt...
Björn Goop knep fyra segrar på Solvalla på onsdagen.Araw Hoss imponerade mest i kvartetten – en finskfödd sexåring full av löplust i blott andra starten på två år.- Det kändes att han har något extraordinärt inombords, sa Goop om hästen som Timo Nurmos väntar sig en hel del av framöver.
Läs mer om Goop och Solvalla.
Full pott för Lindelöf och United
270 spelade minuter i Champions League och full pott där med Manchester United. Victor Nilsson Lindelöf reste tillbaka till Lissabon och lämnade sin gamla hemmaarena som vinnare. Marcus Rashford avgjorde mot Benfica.
Att täcka ansiktet förbjuds i ny lag i Quebec
Den kanadensiska provinsen Quebec har infört en lag som förbjuder anställda i kommunal och statlig tjänst att bära kläder som döljer ansiktet när de reser med allmänna transportmedel. Lagen kritiseras för att den riktar sig mot muslimska kvinnor.
Läs mer om Quebec.
Drömmål av Dzeko i svängiga matchen
Chelsea och AS Roma blev en riktigt svängig historia. Men det var Edin Dzeko som stal rubrikerna med sitt drömmål. Bosniern gjorde två mål när italienarna säkrade en poäng i London.
Läs mer om Dzeko, Edin Dzeko och London.
Omstridd terrorlag antagen i Frankrike
Frankrikes parlament har antagit en omstridd antiterrorlag som ger myndigheter utökade möjligheter att genomföra husrannsakningar, stänga ned böneplatser och att inskränka människors rörelsefrihet.
Läs mer om Frankrike.
Den döda kroppen kan vara försvunnen miljöaktivist
SO PAULO. Fallet med den försvunne argentinske miljöaktivisten kan få sin upplösning. En manlig kropp har hittats i en flod i närheten av där han försvann. Allt tyder på att det är den 28-årige aktivisten Santiago Maldonado.
Läs mer om Santiago Maldonado.
Troja starkast och bäst i heta Smålandsderbyt
Ett efterlängtat Smålandsderby i hockeyallsvenskan – och härlig stämning i Nelson garden arena.Men spänningen och dramatiken uteblev.Förklaring: Nykomlingen Troja var starkast och tryckte ner hemmalaget Tingsryd.
TV: AIK:s superkross – körde över Björklöven
Se höjdpunkter från AIK:s uppvisning i hockeyallsvenskan
Läs mer om Björklöven.
Trump: FBI-chefen ljög och skyddade Hillary Clinton
Donald Trump sparkade dåvarande FBI-chefen James Comey i maj och anklagade honom för att ha försökt hjälpa Hillary Clinton i förra årets presidentval. Nu går Trump till förnyad attack – och hänvisar till en ny FBI-rapport som verkar ge presidenten visst stöd.
Läs mer om Hillary Clinton och Trump.