19. Oktober 2017 18.00-18.59

Larm om brand i villa – polisen: Helt övertänd

Vid 17.35 larmades polisen om en brand i en mindre villa på Studavägen, söder om Mälarhusen i Ystad kommun.Polis, räddningstjänst och ambulans är kallade till platsen och på sin hemsida uppger polisen att villan ska vara helt övertänd.
Läs mer om Mälarhusen, Studavägen och Ystad.
Holmgren: Lämnar in farfars rad varje vecka
Niklas Holmgren är en av Sveriges mest folkkära sportkommentatorer.Nu laddar Holmgren för Tips-SM – och avslöjar sina bästa knep för att lyckas.Dessutom berättar han om sin relation till Stryktipset.– Min farfar prickade alla rätt någon gång på 40-talet, än i dag lämnar jag in samma rad som han vann med, säger Niklas Holmgren.
Läs mer om Holmgren, Stryktipset och Tips-SM.
Efter nytt misslyckande – Rosengård stuvar om
Bakslaget i damallsvenskan får konsekvenser i FC Rosengård.Klubbens ordförande Håkan Wifvesson jobbar intensivt för att hitta en väg tillbaka till guldspåret.– Vi behöver se över hela staben kring damlaget, säger han.
Läs mer om Håkan Wifvesson och Rosengård.

Två bilar i krock på E6 – långa köer

Två bilar har kolliderat på E6 i Kungsbacka kommun. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Göteborg och bilarna står i vänster körfält, enligt Trafikverket.Enligt räddningstjänsten är det långa köer vid olycksplatsen.
Vad hade du i strumpan, Messi?
Läs mer om Messi.
Sextrakasserier mot unga eftersatt inom forskningen
Sexuella trakasserier mot unga tas inte på tillräckligt stort allvar – och forskningen kan i dagsläget inte svara på hur många som egentligen utsätts eller om utsattheten ökar eller minskar. Det menar Katja Gillander Gådin, professor i folkhälsovetenskap vid Mittuniversitet.
JUST NU: Djursläp har vält på vägen
Vid 17.41 larmades polisen om en trafikolycka på Köpmansgatan i Hästveda, Hässleholms kommun.Polis och räddningstjänst är skickad till platsen där ett traktorsläp med kvigor har vält.Övriga omständigheter är initialt oklara.– Det finns risk för skadade djur, säger Fredrik Bratt, pressinformatör hos polisen.
Carolin, 26, startade Metoo-manifestation
Hon möttes av nedlåtande kommentarer när hon berättade om de sextrakasserier hon utsatts för.Nu har Carolin Solskär, 26, tagit initiativ till manifestationen Me Too - som spridit sig till ett tiotal städer över hela landet.– Jag kände det här är så himla viktigt så det behöver bli mer än en hashtagg på sociala medier, säger Carolin Solskär.
Erik Ohlsson: Därför uteblir jublet när Raqqa har befriats
Raqqa är befriat från IS-terroristerna – men segerjublet är sällsamt sordinerat. Varför?
Läs mer om IS-terroristerna och Raqqa.
Manlig bekännelsetrend möter kritik
Män som sexuellt trakasserat eller förgripit sig på kvinnor går nu ut och bekänner på sociala medier under hashtaggen #ihave. Inläggen får en del applåder men också svidande kritik. En hashtagg är inte värd något, skriver handbollsspelaren Linna Claeson.
Läs mer om Linna Claeson.