19. Oktober 2017 23.00-23.59

Två skadade i skjutning i Enskede

Två personer har skjutits i Enskede i södra Stockholm under torsdagskvällen.De är förda till sjukhus med ambulans och skadeläget är än så länge oklart.Flera personer sågs lämna platsen springandes.– Vi söker med hundpatrull och jobbar med att höra vittnen, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen.
Två skadade i skjutning i Enskede
Två personer har skjutits i Gamla Enskede i södra Stockholm, uppger polisen för Aftonbladet.– Vi är på plats med mycket resurser, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen till tidningen.
Dramatisk minskning av insekter en ekologisk katastrof
Tre fjärdedelar av alla flygande insekter i naturreservat i Tyskland har försvunnit under de senaste 27 åren. Allt liv på jorden riskerar att påverkas av den dramatiska nedgången, säger forskarna och varnar för ett ekologiskt Armageddon.
Läs mer om Armageddon och Tyskland.

Två skottskadade i södra Stockholm

Två personer har skottskadats i stadsdelen Gamla Enskede i södra Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Ingen är gripen.
TV: Andra raka segern – efter otrolig målfest
Se höjdpunkter från svängiga matchen när Rögle vann
Läs mer om Rögle.
Här tackas Anna Kinberg Batra av
Här tackas Moderaternas tidigare partiledare, Anna Kinberg Batra, av.Under torsdagskvällen festade och dansade hon bland annat med Annie Lööf.Tack, Anna för dessa år och stort lycka till framåt, skriver Centerledaren på Instagram och lägger upp en bild där de båda kramar om varandra.
Supertalangerna är aktuella för Tre Kronor
MORA. Frölunda straffade Mora på bortais – inför ögonen på assisterande förbundskapten Peter Popovic. Då passade Lias Andersson på att avgöra och Rasmus Dahlin gjorde en strålande insats.– Joel (Lundqvist) behöver jag inte se, han vet jag var jag har, säger Popovic med ett skratt.
Gymnasieskola utsatt för hot – begär polisnärvaro
En gymnasieskola i Karlstad har utsatts för ett hot, skriver lokaltidningen NWT.Skolan ska ha begärt polisnärvaro under fredagen enligt tidningen.
Läs mer om Karlstad.