21. Oktober 2017 05.00-05.59

Polispådrag vid finska demonstrationer

Närmare 200 poliser har i uppdrag att bevaka två demonstrationer i Tammerfors, där nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) ska demonstrera vid lunchtid på lördagen. En motdemonstration inleds en timme tidigare.
Läs mer om Nordiska.

Mordförsök i Hallstahammar

En person har fått allvarliga skador efter att ha huggits med ett stickvapen utomhus i centrala Hallstahammar. Personen, vars skador inte bedöms som livshotande, fördes till sjukhus med ambulans.
Läs mer om Hallstahammar.
Björn af Kleen: En försmak av vad en militärkupp skulle innebära
ANALYS. I går skrev den rysk-amerikanska författaren och journalisten Masha Gessen att stabschefen John Kellys entr i Vita husets pressrum ger amerikanerna en försmak av vad en militärkupp skulle innebära för landets journalistkår.
Läs mer om Kleen, Masha Gessen och Vita.
Så hanterar du folk som trycker ned dig
Härskartekniker kan få den tuffaste att må dåligt, och hör ofta ihop med maktstrukturer. Rebecka Bohlin och Sara Berg har i sin nya bok utgått från de fem vanligast förekommande härskarteknikerna – och formulerat femtio sätt att hantera dem. Här ger de sina bästa råd för att skapa en bättre arbetssituation för alla.
Läs mer om Sara Berg.