22. Oktober 2017 07.00-07.59

Laurns hånfulla ord till Cecilia Braekhus

STOKKE/STOCKHOLM. Mikaela Laurn har tidigare kallat Cecilia Braekhus för känslokall och obehaglig.Och inte heller efter knockout-förlusten kunde hon inte hålla sig från att kommentera norskans personlighet.–Hennes tränare verkar vara en otroligt sympatisk och fin människa, mycket finare än Cecilia, säger Laurn i Viasat.
Läs mer om Cecilia, Laurn och Viasat.

27 experter: Trumps psyke en fara för USA

I ljuset av interna partibråk och en uppmärksammad bok där 27 experter på mental hälsa slår fast att Donald Trumps psyke utgör en fara för USA luftas frågor om hur – formellt – en president kan avsättas. Men Trumps kärnväljare är lojala och står bakom ledaren.
Läs mer om USA.
Karlsson hyllas: Han imponerar
LOS ANGELES. Erik Karlsson, 27, är tillbaka i storform.Tre nya assist i natt, svensk tid, när Ottawa besegrade ärkerivalen Toronto med 6-3 betyder att han gjort sex poäng på de senaste två matcherna.– Erik Karlsson imponerar på nytt och visar att han är tillbaka i full kapacitet efter fotoperationen, sa hårdföre hockeykommentatorn Don Cherry i tv-studion hos Hockey Night in Canada.

Underbarnets syster var det verkliga geniet

Så sent som på 1960-talet vaktades Fanny Mendelssohns brev och dagböcker av en arkivarie som betraktade henne som bara en hemmafru. Idag anses hon vara 1800-talets viktigaste kvinnliga tonsättare.
Polisjakt efter knivattack på gata i Stockholm
En man och en kvinna i 30-årsåldern blev påhoppade och knivhuggna ute på en gata i Stockholmsförorten i Hässelby tidigt på söndagsmorgonen.Nu vårdas de på sjukhus med skador i ben och armar.Polisen jagar misstänkta.– Det är en ful knivskärning, säger Jonas Widmark, RLC-befäl vid Stockholmspolisen.
Bengt utsatt för fräcka bedragarna – vill varna
Microsoft-bedragarna är i farten igen – och de vill åt dina pengar.Bengt Löf, 58, och hans familj blev uppringda av en person som på knagglig engelska försökte förklara att deras dator hade fått virus.Nu vill han varna andra.– Var försiktig och gå inte på det.
Polisen om hemliga listan på 205 kriminella ungdomar
Varje polisman som arbetar på Malmös gator har bild på dem - så har Malmöpolisen kartlagt 205 kriminella som finns på fokuslistan. I informationen om dem finns uppgifter om de misstänks ha tillgång till vapen.– Malmö är så litet att det är förhållandevis lätt att få grepp om de kriminella, säger polismästaren Stefan Sintus.Nyligen greps en av fokuspersonerna för grov utpressning.
Manifestationer i hela landet mot övergrepp
Människor på flera platser i Sverige planerar att samlas i dag för att manifestera mot sexuella trakasserier och övergrepp.
Läs mer om Sverige.
Björnstad och Ekholm väntar barn: Magiskt
Ida Björnstad lämnade TV4 och Sverige för ett liv tillsammans med pojkvännen Mattias Ekholm i USA.Nu väntar ytterligare en stor förändring i tv-profilens liv.Hon och Ekholm väntar barn.–Det är jättemycket glädje och tacksamhet att ha en liten bebis ihop, säger Björnstad.
Läs mer om Björnstad, Ekholm, Sverige och TV4.