22. Oktober 2017 20.00-20.59

Stjärnans besked – om sin framtid

Paulinho sitter på ett utgående kontrakt i BK Häcken.Det har spekulerats om både IFK Göteborg och Hammarby.Om brassen får bestämma blir han kvar i Sverige.– Jag vill stanna i Sverige. Min agent jobbar hårt för att se över mitt bästa, säger han.
Läs mer om Hammarby.Om och Sverige.

Filmen från flygplatsen sprids av tusentals på nätet – nu stängs piloten av

Precis när planet ser ut att landa vänder piloten plötsligt upp nosen. I ställer får passagerarna följa med på ett ärevarv runt flygledningstornet. Men buset som nu sprids över världen har fått flygbolaget Air Berlin att sparka piloten, skriver Telegraph.
Läs mer om Air Berlin och Telegraph.

Rangie var tillbaka: Buade de åt mig?

Mathias Rangie var tillbaka på Tele 2 arena för första gången sedan han lämnade Djurgården. Anfallaren beskriver det som ett känslosamt möte.Men han blev lite förvånad över uteblivet jubel från hemmapubliken.– Jag förväntade mig att det skulle vara lite applåder, haha, säger han och skrattar.
Läs mer om Djurgården och Tele.
Nils-Erik dog – trots dotterns desperata larm till socialen
Anne-Sophie Sriwong, 36, reagerade när hennes pappa Nils-Eriks långtgående alkoholmissbruk eskalerade. Upprepade gånger larmade hon socialen, utan att något hände – en vecka senare dog Nils-Erik Andrn, 63 år gammal.– Jag anser att han kunde varit i livet om de hade reagerat, säger Anne-Sophie Sriwong.
TV: Norskans hårda knock sänker Laurn
Cecilia Braekhus knockade Mikaela Laurn i den sjätte ronden i lördagens titelfajt. Svenskan stod länge upp mot norskan, och menar att hon gjorde sin bästa match någonsin. Se höjdpunkter från fajten i spelaren ovan.
Läs mer om Laurn och Mikaela Laurn.
Larmet: En person knivskuren i huvudet nära Nordstan
En person ska ha knivskurits i huvudet, enligt larmet till polisen.– Larmet sa att en är knivskuren i huvudet, säger Göran Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Göteborg.Knivskärningen har inträffat i centrala Göteborg nära Nordstan.
Se superslaget som knockade Laurn
Läs mer om Laurn.
Nytt Alvik blir att räkna med i år igen
Alvik defilerade hem två poäng i hemmamötet med Mark i Basketligan Dam. Segersiffrorna 96–58 (47–29) kunde skrivits större.
Läs mer om Basketligan Dam och Mark.