13. November 2017 22.00-22.59

Här drömgruppen för Sverige i VM

Sverige är klart för VM efter en urstark insats mot Italien på San Siro.Nästa steg på vägen är grupplottningen som sker den 1 december.SportExpressen blickar framåt och har tagit upp en drömgrupp - och en mardrömsgrupp - för Sverige i Ryssland nästa sommar.

Kaptenens tårar efter VM-avancemanget

Andreas Granqvist var en gigant i det svenska försvaret i 0-0-matchen mot Italien.När slutsignalen ljöd brast han ut i glädjetårar.
Läs mer om Italien.När och VM-avancemanget.
Johansson knäskadad
Tre omdiskuterade straffsituationer fyra gula kort och en allvarlig skada blev facit efter den första halvleken i det avgörande mötet mellan Sverige och Italien.
Läs mer om Italien och Sverige.
Ungdomsledare häktad för barnvåldtäkt
En man i 20-årsåldern har häktats misstänkt för att ha våldtagit och misshandlat två flickor som han träffat via sitt engagemang i kyrkan. Mannen ska ha smiskat den ena flickan ett trettiotal gånger som bestraffning, rapporterar P4 Väst.
Krögarens miljonavtal stoppat – tillfälligt?
Kommunfullmäktige i Härryda hade i går uppe det kontroversiella förlikningsavtalet med Råda Säteri.Avtalet stoppades i fullmäktige – men bara temporärt.– Vi begärde och fick förslaget till återremiss, berättar Socialdemokraternas gruppledare Björn Magnusson.
Kyrkoledare häktad för barnvåldtäkt
En man i 20-årsåldern har häktats misstänkt för att ha våldtagit och misshandlat två flickor som han träffat via sitt engagemang i kyrkan. Mannen ska ha smiskat den ena flickan ett trettiotal gånger som bestraffning, rapporterar P4 Väst.
Canal Digital har problem med sändningen
Canal Digital har problem med sin strömningstjänst. De abonnenter som följer matchen Italien–Sverige via dator, telefon eller platta kan inte se den.
Läs mer om ItalienSverige.
Bankmannen mördade tidigare partnern Lena – stängs in på Kumla
Bankmannen Benny Lindvall mördade Lena Tigerholm – tre veckor efter att de brutit upp.Lindvall brände ihjäl ex-partnern i hennes sommarstuga i Stockholms skärgård.Nu stängs han in på Kumlaanstalten – en anstalt med högsta säkerhetsklass.
Korsbandsskador och straffsituationer
Tre omdiskuterade straffsituationer fyra gula kort och en allvarlig skada blev facit efter den första halvleken i det avgörande mötet mellan Sverige och Italien.
Läs mer om Italien och Sverige.
Ungdomsledare i kyrka misstänks smiskat barn
En man i 20-årsåldern har häktats misstänkt för att ha våldtagit och misshandlat två flickor som han träffat via sitt engagemang i kyrkan. Mannen ska ha smiskat den ena flickan ett trettiotal gånger som bestraffning, rapporterar P4 Väst.
Låt barnen slippa börja skolan två gånger
Förskoleklassen blir ofta ett övergångsår i avvaktan på den egentliga skolstarten. I stället bör vi införa en tioårig grundskola med skolstart vid sex års ålder, skriver tre forskare.
TV4:s beslut – stoppar avsnitt av det populära programmet
TV4 har beslutat att stoppa avsnitt av Renes brygga, som spelades in i somras.Anledningen? Martin Timell medverkar i programmet.I vårens säsong av 'Renes brygga' som spelades in i somras medverkar en av beklagliga skäl högaktuell programprofil i en episod, skriver Johan Janrell, exekutiv producent, i ett mejl.
Läs mer om Johan Janrell.
Fansen rasar mot Bianca Ingrosso efter avslöjandet
Tv-profilen Bianca Ingrosso berättade nyligen på sin blogg att hon har en assistent som hjälper henne att klippa sina Youtube-videos.Något som inte har mottagits så positivt av alla fans.Tycker nya klipparen känns nervös. Flashigt, man mår illa. Epilepsi la tv-spel. Varför klippa och kladda?, skriver en bloggläsare.
Konspirationsteorier när Sverige nobbas
Två gånger har det varit klar hands för italienska spelare inom straffområdet.Men domarna missade båda gångerna – i stället fick Emil Forsberg gult kort.Nu är de flera som antyder att de tror att domaren kan vara partisk.– Något för nästa FIFA-kongress? skriver Susanna Andrn på Twitter.
Olof Lundh i tjafs på läktaren under matchen
MILANO/STOCKHOLM. Mitt i matchen sa Kanal 5:s expert Anders Svensson det är fajt på pressläktaren.Det var TV4-journalisten som hamnade i konflikt med några fans.– Det var kanske lite onödigt, men det var inget bråk, säger han.
Läs mer om Kanal.