14. November 2017 01.00-01.59

Bilderna visar förödelsen efter skalvet i Iran och Irak
Mer än 450 personer dog och 7 000 personer skadades när en jordbävning med magnituden 7,3 drabbade Irak och Iran på söndagen.Samtidigt kämpar räddningspersonal för att rädda personer som är fast under rasmassorna.Här är bilderna som visar förödelsen efter skalvet.
Läs mer om Irak och Iran.
Sverige klart för fotbolls-VM
Sverige är klart för VM i Ryssland nästa år efter att ha klarat av en italiensk gastkramning i Milano. 0 - 0 betyder att Italien missar VM för första gången sedan 1958. När slutsignalen kom blev det glädjetårar och jubelvrål från de svenska spelarna på San Siros gräs.
Läs mer om Italien, Milano och Ryssland.
Förare smet från fastklämd passagerare
En 34-årig man har gripits efter en trafikolycka i ett industriområde i Kiruna.Han körde in i en parkerad lastbil och en passagerare klämde fast.Sedan sprang han från platsen.
Läs mer om Kiruna.Han.
Tisdag 14 november
Tisdag 14 november