17. November 2017 00.00-00.59

Fredag 17 november

Fredag 17 november

Oljeledningen som Trump öppnade har börjat läcka
Den omtvistade oljeledningen Keystone XL har stängts efter en läcka. Ledningen stoppades av USA:s tidigare president Barack Obama men fick okej av Donald Trump några månader efter det att han blev president.

Bussar och bilar i allvarlig olycka

Två bussar och två bilar har kolliderat på E4 mellan Skellefteå och Umeå.
Läs mer om Skellefteå och Umeå.
Undersökning: 75% vill att Sverige blir förnybart
Trenden är tydlig. Sverige rör sig mot en större andel förnybar energi. Och frågan är prioriterad för svenskarna. Enligt en undersökning från YouGov, på uppdrag av E.ON, svarar 75 procent av de tillfrågade att de tycker det är viktigt att Sverige ställer om till förnybar energi.
Läs mer om Sverige och YouGov.
Nutidstestet vecka 46
Ledare i trångmål och ett hemligt vapen figurerar i veckans Nutidstest.
Läs mer om Nutidstest.
Wenger: Det värsta jag någonsin sett...
Arsenals Santi Cazorla har varit borta från spel i över ett år på grund av en skada – där bakterier åt upp hans häl.På en presskonferens med Arsene Wenger kunde Arselnalbossen inte utesluta att Cazorla är borta från sporten för alltid.– Det har gått från värre till värst, sa Wenger på en presskonferens.