19. November 2017 13.00-13.59

Pinks skräck inför galan – Fick panik

Musikgalan American music awards går av stapeln i natt.Artisten Pink övar inför sitt framträdande på galan – genom att hänga i en sele från ett 34-våningshus.– Det här är första gången jag har fått panik, säger Pink i en Instagramvideo.
Läs mer om Fick, Instagramvideo och Pink.
Svenska doldisen skrällvann sprinten
Det var fyra ryskar mot två svenskar i herrarnas sprintfinal.Det blev svenskt i topp – och kanske den mest oväntade doldisen.Oskar Svenssson skrällde och vann före Theodor Pettersson och ryskarna.
Läs mer om Theodor Pettersson.

Kidnappare misstänks för knivdåd på centralen

Den unga kvinnan kidnappade under brutala former en kvinna i Göteborg förra året.Offret fick sitt hår avklippt, misshandlades och tvingades att klä av sig naken i kylan.Nu har den dömda kidnapparen gripits och anhållits igen – misstänkt för att på lördagskvällen ha försökt mörda en man på Göteborgs centralstation.
Läs mer om Göteborg.
Jag är som en björn innan de ska gå i ide
På lördagen säkrade hon segern i den totala världscupen. På söndagen vann Sarah Sjöström dessutom klusterpriset efter att ha avslutat världscupsäsongen med två nya segrar. Därmed har den svenska simstjärnan sammanlagt simmat hem cirka tre miljoner under höstens världscuptävlingar. Pengar som sätts in på banken för framtida bruk. – Jag är lite som en björn innan de ska gå i ide för vintern.
Läs mer om Sarah Sjöström.
Sjöström avslutade med utklassningar
Sarah Sjöström hade redan säkrat totalsegern, men avslutade ändå världscupen i simning i stor stil. Svenskan vann sina båda lopp, 200 meter fritt och 50 meter fjäril, sista dagen i Singapore.
Läs mer om Singapore.
Nilssons uppvisning – vann finalen enkelt
Det blev en späckad premiärhelg i Gällivare med ett spännande avslut i sprinten.Och när damernas sprint var avslutad stod Stina Nilsson överst på pallen.– En brutal kross. Hon gjorde som hon ville i dag, säger Anders Blomquist.
Läs mer om Gällivare och Stina Nilsson.
Sorg stoppar firandet av drottningens bröllopsdag
LONDON. Drottning Elizabeth, 91, och prins Philip, 96, slår återigen rekord när de firar 70-årig bröllopsdag. Men högtiden firas lågmält efter att flera vänner gått bort. I stället uppmärksammas högtidsdagen inom familjen. – Jag vet att både hennes majestät och prins Philip är tacksamma för det långa liv de har haft tillsammans, säger Charlie Proctor, chefredaktör för Royal Central.
Zlatan om skadan: Jag vill inte berätta – det är känsligt
Detaljerna kring Zlatan Ibrahimovics knäskada har varit höljda i dunkel. – Om folk visste vilken skada jag har haft skulle de inte tro det, säger han själv efter comebacken.
Youtube-profilens ärliga inlägg om vikt
Internet svämmar just nu över av kärlek till Youtubeprofilen Jonna Lundell, 23.Detta med anledning av ett blogginlägg där hon är öppenhjärtligt berättar om viktproblemen på grund av sin svåra sjukdom.Denna sjukdom gör mig GALEN rent ut sagt, skriver hon i sin blogg.
Peps Persson efter priset: Känns märkligt
Originalet Peps Persson hyllades i fredags för att vara just ett original.Nu ställer han sig frågande till att han blev Årets Hässleholmare.– Jag har inte spelat offentligt på flera år och aldrig bott i stan, det känns märkligt, säger han till Norra Skåne.
Läs mer om Norra Skåne.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Under lärkträden finns bästa pudersnön
I franska Serre Chevalier skiner solen 300 dagar om året. Men det är de berömda lärkträdskogarna som lockar skidåkare från hela Europa.
Läs mer om Europa och Serre Chevalier.