19. November 2017 19.00-19.59

Kan jag styra vad mitt arv används till?

I ett testamente är det möjlig att ställa vissa krav för den egendom du efterlämnar dig. Men det finns ett annat alternativ som kan vara mer taktiskt. Caroline Elander, SvD:s expert inom familje- och arvsrätt, svarar på läsarnas frågor.

Elchockpistoler ska minska dödligt våld

700 poliser utbildas nu i att använda en ny typ av vapen.I två år långt projekt utrustas poliser med ett elchockvapen.– Det här är ett jättebra komplement, säger Patric Grönberg, polisinspektör, till SVT Nyheter Småland.
Läs mer om Patric Grönberg.
Kronprinsessan: #tystnadtagning är en oerhört viktig kampanj
Över 200 kvinnliga skådespelare har samlat på teatrar över hela landet för att läsa upp några av de vittnesmål om sexuella övergrepp och trakasserier som samlats in under kampanjen #tystnadtagning. På Södra teatern i Stockholm deltar kronprinsessan Victoria. – Det är en oerhört viktig kampanj, säger hon.
Läs mer om Stockholm och Victoria.
Stjärnan skadad när West Ham föll
David Moyes tog över West Ham när Slaven Bilic fick sparken. Men det blev ingen omedelbar Moyes-effekt. Krislaget West Ham föll med 2–0 i Londonderbyt mot Watford - och fick se stjärnan Marko Arnautovic bryta matchen efter en otäck handskada. – En mardrömsstart för David Moyes, säger experten Ola Andersson i Viasatstudion.

Talagens bakslag – tvingas ställa in

GÄLLIVARE. Ebba Anderssons skada är värre än vad som tidigare framkommit.Enligt SportExpressens uppgifter handlar det om en stressfraktur i ena benet – och det kan dröja innan hon är tillbaka i tävling.– Hon tävlar nog inte nästa helg och inte helgen efter det heller, säger tränaren Ole Morten Iversen.
Läs mer om Ole Morten Iversen.
Regeringsdramat i Berlin fortsätter
Dramat i Berlin fortsätter efter utsatt deadline. Förbundskansler Angela Merkel har ännu ingen ny regerig i sikte. I Berlin växer ny oron för nyval.
Läs mer om Berlin.
Lindelöw bästa svensk i Stuttgart
Läs mer om Stuttgart.
Lär känna din hjärna och få bättre ekonomi
Har du ångest över ditt sparande och att du gör av med för mycket pengar? Genom att bättre förstå hur din hjärna fungerar kan du lättare få koll på din ekonomi. Här är sex tips.
Marias son fick en puss – det kunde ha blivit hans död
16 månader gamla Parker har varit med om mycket trots sin korta tid på jorden.Efter att han fått en puss av en bekant fick han utslag över hela kroppen –något som kunde ha blivit hans död.– Nu är jag väldigt försiktig med vilka som får gosa och pussa på honom, säger mamma Maria O'Neill till Daily mail.
Läs mer om Daily och Parker.
Här visar Victoria och Silvia sitt stöd till #metoo
Här ger drottning Silvia och Victoria sitt stöd till de som drabbats av sexuella övergrepp.När hundratals skådespelerskor vittnade om sin verklighet fanns Silvia i publiken.Närvaron är kungafamiljens sätt att stötta #metoo-rörelsen och alla de kvinnor som under den senaste månaden delat med sig av sina vittnesmål.
Läs mer om Silvia och Victoria.