19. November 2017 23.00-23.59

Nygammal president leder i Chileval

Chiles näste president heter sannolikt Sebastin Piera – igen. Miljardären styrde landet 2010–2014, och leder i rösträkningen efter presidentvalet.
Läs mer om Chileval och Sebastin Piera.

Äntligen är skammen där den hör hemma!

Skådespelerskornas manifestation är ett historiskt ögonblick som gör ont. Men efter sorgen väntar förlösning:Äntligen är skammen där den hör hemma!
TV-profilens fräcka hån – mot Sverige
Sveriges mirakel i Milano har berört hela världen.Nu har bragden även nått USA och Jimmy Fallons berömda talk show – The Tonight Show.– Deras firande var rätt galet, säger Jimmy Fallon i The Tonight Show starring Jimmy Fallon.
Macron: Bristande solidaritet i EU bakom Sveriges flyktingkris
Frankrikes president Emmanuel Macron säger att EU nu genomgår en kris. Det handlar om en förtroendekris, en solidaritetskris. Sveriges flyktingkris visade på avsaknaden av solidaritet inom EU, säger Macron i en intervju för SVT:s Agenda.
Läs mer om Emmanuel Macron och Macron.
Bilder: 220 skådespelare läste
I uppropet #tystnadtagning har kvinnliga skådespelare vittnat om sexuella trakasserier och övergrepp i sin bransch. På söndagen läste skådespelare upp vittnesmål på Södra teaterns scen i Stockholm, och även på andra scener runt om i landet. Här är samlade bilder från kvällen:
Läs mer om Stockholm och Södra.