20. November 2017 18.00-18.59

Britneys bild från gymmet förvånar

Här visar Britney Spears upp sin superkropp – igen.På Instagram har hon lagt upp en bild på sin vältränade kropp som får fansen att häpna.Wow!, skriver en följare.

Därför återvänder stjärnan inte till SHL

Svensklaget Vancouver Canucs väljer nu att bryta med en av sina svenskar.Anton Rödin får nu lämna laget.Men spel i Sverige verkar inte vara aktuellt.– Av skattetekniska skäl kommer han att spela i något annat land, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzn.
Läs mer om SHL, Stefan Bengtzn och Sverige.
Taxichaufför körde ner flera vägskyltar
Polis och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka i Malmö där en taxichaufför ska ha kört ner flera vägskyltar.Det är inte känt om någon har skadats fysiskt.
Läs mer om Malmö.
Kvinna hotad med baseballträ på Avenyn
En kvinna utsattes för ett rånförsök på Avenyn i Göteborg vid 18-tiden, uppger polisen på sin hemsida.Enligt anmälan hotade en av de maskerade rånarna kvinnan med ett baseballträ.
Läs mer om Avenyn och Göteborg.
IF Metall-funktionärer anklagas för trakasserier
Även IF Metall dras in i #metoo-reaktionerna.Nu anklagas flera fackliga funktionärer för sexuella trakasserier, skriver ETC.En kvinna säger till tidningen att hon fick kämpa för att någon i organisationen skulle reagera.– Det har hela tiden känts som att man velat att det ska försvinna av sig självt, säger hon till ETC.
Läs mer om ETC.
Karin Wanngård tog limousin till kungens fest
Karin Wanngård (S) har åkt taxi för 73.800 kronor under sina tre år som finansborgarråd. Tre av turerna var med limousine, bland annat till kungens 70-årsfest på Slottet. – Jag anser att det är rimligt att vi upprätthåller samma standard som de övriga hedersgästerna, säger Karin Wanngård.
Läs mer om Karin Wanngård och Slottet.
Blåvitts nye tränare dömd för misshandel
IFK Göteborgs nye tränare Poya Asbaghi dömdes för misshandel för tolv år sedan.Asbaghi satt också i domstol så sent som 2014 misstänkt för grov misshandel, men där friades han.Något han också har informerat klubbledningen om. Nu berättar han själv om det liv han har lämnat.– Jag har ett förflutet där jag gjort en del dumma saker, men det har jag lämnat bakom mig nu, säger Poya Asbaghi.
Läs mer om Poya Asbaghi.
Lasse Swärd: Volvo ligger långt framme med självkörande bilar
Tre frågor till DN:s motorreporter Lasse Svärd om Volvos miljardaffär med Uber.
Läs mer om Lasse Svärd och Uber.
Joschka Fischer: Den revolutionäre prinsen
KOLUMNEN. Joschka Fischer var under mer än 20 år en av de tongivande inom Tysklands gröna parti. Han var utrikesminister 1998–2005. Hittills har striden mellan Saudiarabien och Iran varit begränsad till krig via ombud. Men nu när den unge saudiske kronprinsen mer aggressivt blandar sig i grannländernas politik ökar risken för en direktkonfrontation.
Läs mer om Iran och Saudiarabien.
Ravellis stora miss inför Fotbollsgalan
Andreas Granqvist är en av favoriterna till att ta hem Guldbollen.Nu avslöjar Thomas Ravelli att han stod för en stor miss när träffade playoff-hjälten inför galan.– Jag trodde att det var någon anställd på hotellet!
Läs mer om Fotbollsgalan och Guldbollen.Nu.
Man knivrånad i centrala Göteborg
En man har blivit rånad vid Näckrosdammen i centrala Göteborg.– Två maskerade gärningsmän har rånat honom. En av dem har hotat med en kniv, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i region Väst.Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i rånet.
Trump: Nordkorea stöder terrorism
På måndagen deklarerade president Donald Trump att Nordkorea nu är på listan över länder som understödjer terrorism.På listan sedan tidigare finns tre länder: Iran, Syrien och Sudan.Enligt USA ska de nu fyra länderna gång på gång ha tillhandahållit stöd till internationell terrorism
Fansens stora skräck – efter American Pie-stjärnans bild
I lördags dök American Pie-stjärnan Tara Reid upp på röda mattan i Hollywood.Men bilderna som kablas ut på henne får fansen att häpna.Vad har Hollywood gjort med den här kvinnan? undrar ett fan.
Elitlag i trafikolycka – krockade med lastbil
På väg hem från en serieseger krockade volleybollaget Lindesberg Volley med en lastbil. Och det höll på att sluta riktigt illa.– Vi hade lite änglavakt, säger sportchefen Dan Waltersson till Nerikes Allehanda.
Buss har kört in busskur i Stockholm
En buss har kört in i en busskur i Högdalen centrum.Ingen person ska ha skadats.Busschauffören har gripits av polis misstänkt för rattfylleri.
Läs mer om Högdalen och Stockholm.
Live: Följ Fotbollsgalan 2017
DN direktrapporterar från Globen.
Läs mer om Globen.
Här är grupperna i Svenska cupen
Läs mer om Svenska.
Utvisningshotad it-expert får stanna: Vill förändra lagen
Han tog för lite semester – och hotades av utvisning. Men nu har Usman Asif fått ett glädjebesked: han får permanent uppehållstillstånd i Sverige. Men hans kamp mot systemet är inte över. – Vi behöver fler högutbildade här, säger han.
Läs mer om Sverige och Usman Asif.
Jakob Johansson om stöttningen: Rörande
Han skickade Sverige till VM men åkte själv ut på bår.Jakob Johansson hoppade på kryckor in bland de sista till fotbollsgalan. Han var nedstämd över skadan men rörd över lagkamraternas stöttning.– Det är så klart rörande. Det visar på vilken grupp och vilket lag det här är, säger Jakob Johansson.
Läs mer om Jakob Johansson och Sverige.
Jan Guillou vågar inte krama kvinnliga vänner
Jan Guillou vågar inte längre krama kvinnliga vänner, säger han i en intervju med norska Aftenposten, och det beror på #metoo. Samtidigt hyllar han uppropet. – Man blir osäker på om man ska ge en kvinna en kram, säger han i intervjun.
Läs mer om Aftenposten.
Melvin, 16, höll på att dö – räddades av främling
Melvin Sunesson fick ingen luft när han satte hamburgaren i fel strupe.I sista sekunden räddades han av en okänd man som slog upp köttbiten ur halsen med heimlichmanövern.– Mannen försvann efteråt men jag vill hitta honom och tacka för att han räddade pojkens liv, säger Melvins farfar Lars Sunesson.
Minnesord: Greger Carpelan
Jägmästare Greger Carpelan, Stockholm, har som tidigare meddelats avlidit 94 år gammal. Närmast anhöriga är dottern Agneta, övrig släkt samt många vänner, tidigare arbetskamrater och kollegor.
Läs mer om Agneta och Stockholm.
Trump vill terrorstämpla Nordkorea
USA:s president Donald Trump har för avsikt att förklara Nordkorea som en state sponsor of terrorism, rapporterar nyhetsbyrån AP.
Läs mer om Donald Trump och Nordkorea.