22. November 2017 20.00-20.59

Här blir den värsta mardrömmen sann

Här slår den värsta mardrömmen in.Jättetalangen Fredrik Samuelssons stav gå av – mitt under ett hopp.Men han klarade sig utan några skador.– I efterhand är jag bara glad att det hamnade på film, säger Samuelsson.Se olyckan längre ner i artikeln!
Läs mer om Samuelsson.Se.
Jag förstår att Östling lämnar sitt uppdrag
LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson frågades ut av Niklas Svensson i Expressens Bara Politik och gick åt hårt Svensk Näringslivs avgående ordförande Leif Östling. – Jag förstår att Östling lämnar sitt uppdrag, sa Thorwaldsson i Expressens Bara Politik.
Oväntade beskedet – komikern tävlar i Melodifestivalen
Dansbandet Rolandz med komikern Robert Gustafsson i spetsen kommer att tävlar i Melodifestival 2017, detta enligt källor till Aftonbladet.
Ryanair ger facket kalla handen
Flygbolaget Ryanair avvvisar de svenska piloternas försök att organisera sig fackligt och kallar det för meningslös propaganda från konkurrenterna.
Regeringen förbereder lagändring som kan tvinga skolor agera mot sextrakasserier
Utbildningsminister Gustav Fridolin reagerar starkt mot elevuppropet #tystiklassen, och säger till DN att regeringen förbereder en lagändring för att komma till rätta med sextrakasserier i skolan.
Jag kan aldrig få min bror och min pappa tillbaka
Admir Buljubasic väntade sig ingenting annat än en fällande dom mot krigsherren Ratko Mladic. Det är bra för historieskrivningen menar han men tycker samtidigt att det livstidslånga straffet inte är tillräckligt. – Jag kan aldrig få min bror och min pappa tillbaka, säger han.
Läs mer om Ratko Mladic.
Ilskan efter fula trippelspelet
Kräftskivan i Bonde söker fru slutade i en hångelfest – där Snyggbonden Joacim Rickling hånglade med alla tjejerna.Nu är ilskan stor efter TV4-bondens fula trippelspel bakom ryggen på friarna.–Jag får kämpa för min plats och jag tar initiativ hela tiden, säger Jenny Fred i programmet.
Läckte stjärnans privata bilder – en man straffas
Den norska handbollsstjärnan Nora Mörk, 26, har haft en riktig mardrömshöst.Detta sedan hennes telefon hackats och privata bilder av henne spreds på nätet.Nu döms en man till 15 000 kronor i böter för tilltaget, skriver Telemarksavisen.
Läs mer om Nora Mörk och Telemarksavisen.
Leksand värvar back från SHL
Läs mer om SHL.
Gustav Fridolin om #tystiklassen: Det här är vidriga övergrepp
Berättelser om sexuella kränkningar, trakasserier och övergrepp i skolvärlden. Det protesterar 1 700 elever och tidigare elever emot i uppropet #tystiklassen.– Det går inte att nog betona allvaret i detta, säger utbildningsminister Gustav Fridolin.
Läs mer om Gustav Fridolin.
Musikprofil anklagas för sexuella trakasserier
En tung musikprofil i Göteborg har stängts av från sin arbetsplats efter anklagelser om sexuella trakasserier.– Det är rykten som måste redas ut, säger mannens kollega.
Läs mer om Göteborg.
Trafikstörningar på E22 efter krock mellan bil och traktor
Vid 19.45 larmades polisen om att en personbil och en traktor kolliderat i Karlskrona.Olyckan kan innebära att det uppstår trafikstörningar på E22.Polisen har begett sig till platsen men skadeläget är ännu okänt.
Läs mer om E22 och Karlskrona.Olyckan.
Källor: Gustafsson i Melodifestivalen
Robert Gustafsson kommer att ställa upp i nästa års upplaga av Melodifestivalen. Det skriver Nöjesbladet.
Grattis Saab 99 – 50 år i dag!
Ett halvt sekel har gått sedan Saab 99 visades. Den egensinnigt stilrena bilen som inte liknade någon annan blev en stilikon som bar bilbolaget Saab och hela Sverige på sina breda höfter.
Läs mer om Saab och Sverige.
JUST NU: Krock mellan bil och lastbil: Allvarligt
En lastbil och en personbil har frontalkrockat enligt larm till polisen.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats och vägen har fått stängas av helt.Skadeläget är initialt oklart.
Tejpade fast sin son i källaren när hon skulle till badhuset
En 33-årig mamma i Ohio i USA har dömts till nio månaders fängelse sedan hon tejpat fast sin son vid en stol och tejpat igen hans mun när hon lämnade huset för att åka till badhuset.
Läs mer om Ohio och USA.
Ryanair avvisar svenska piloters försök att organisera sig
Flygbolaget Ryanair avvvisar de svenska piloternas försök att organisera sig fackligt och kallar det för meningslös propaganda från konkurrenterna.
Källor: Robert Gustafsson i Melodifestivalen
Robert Gustafsson kommer att ställa upp i nästa års upplaga av Melodifestivalen. Det skriver Nöjesbladet.