22. November 2017 23.00-23.59

Vad har Horace Engdahl att säga till sitt försvar?

Vad gjorde Horace? Frågan är den mest brännande efter DN:s granskning där 18 kvinnor berättar om kulturprofilen, närstående till Svenska Akademien.
Trumps besked om ubåten: Har gett order om att hjälpa
Det är nu sju dagar sedan den argentinska ubåten senast hade kontakt med omvärlden.En enorm sökinsats kammar ett 1 000 kilometer stort område i jakten på den försvunna farkosten.4 000 personer från fem länder deltar i eftersöket.President Donald Trump berättar på Twitter att han sedan länge gett order om att bistå Argentina i letandet.
Läs mer om Argentina och Twitter.

Han rekommenderade Kulturprofilen för kunglig orden

När den kände Kulturprofilen tilldelades en kunglig orden 2015 gjorde han det efter en kraftfull rekommendation från författaren Per Wästberg skrivet på Svenska Akademiens officiella brevpapper.
Läs mer om Kulturprofilen och Per Wästberg.
Lustig skadad när PSG mosade Celtic
PSG fortsätter köra över sina motståndare i Champions League.Celtic blev en munsbit för de franska jättarna som vann med hela 7-1.
Läs mer om Celtic och PSG.
Stor polisinsats efter larm om brand – polisen förtegen
Strax innan klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen om en brand på Maskingatan i Trelleborg.En stor polisinsats har inletts, enligt uppgifter till Kvällsposten ska polisen misstänka brott kopplade till händelsen.
Engvall stämmer IFK Göteborg
När Gustav Engvall i fjol gick från IFK Göteborg till Bristol City skapade affären rubriker. Övergångssumman ska ha hamnat i agenternas fickor och Engvall hamnade i tvist med sin förra klubb rörande den andel av summan som han har rätt till. Nu stämmer Engvall sin förra klubb för att få saken avgjord i skiljedomstol.
Läs mer om Bristol City och Engvall.
Ståhl årets friidrottare i Sverige
Läs mer om Sverige.
Skäringers ärliga ord – efter svåra sorgen
Mia Skäringer växte upp med en alkoholiserad pappa, och förlorade honom för 10 år sedan.I Jills veranda berättar skådespelaren om den svåra uppväxttiden – och hur hon lever med sorgen.– Han var världens underbaraste person, och så drack han och så blev det jättejobbigt, säger Mia Skäringer i Jills veranda.
Läs mer om Mia Skäringer.
Erika Ullberg (S): Varför har ledningen mörkat händelsen?
Oppositionslandstingsrådet Erika Ullberg (S) kräver krismöte i landstinget – efter att Nya Karolinska berättat om en allvarlig händelse med hjärtövervakning som inträffade i förra veckan. – Jag vill veta varför sjukhusledningen har mörkat detta, säger hon.
Läs mer om Nya Karolinska.