24. November 2017 23.00-23.59

Brinnande fordon på E4 – långa köer

En olycka har inträffat på E4 i höjd med Kungens kurva.Vägen är just nu helt avstängd i södergående riktning.Enligt Trafikverket beror trafikpåverkan på ett brinnande fordon.

Polisen förbereder eget metoo-upprop

Fackliga Polisförbundet förbereder inom kort ett eget metoo-upprop med berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier.– Jag hoppas verkligen att den debatt som nu pågår kommer att leda till en verklig samhällsförändring, säger Martin Ulvenhag, jämställdhetsansvarig i Polisförbundets förbundsstyrelse, i ett pressmeddelande.
Läs mer om Martin Ulvenhag.
En till sjukhus efter viltolycka
En person fördes till sjukhus med ambulans efter en viltolycka på väg 104 vid Harlösa på fredagskvällen.
Läs mer om Harlösa.

Bezos passerade 100 miljarder dollar

Jordens rikaste man, Jeff Bezos, passerade 100 miljarder dollar i förmögenhet på fredagen. Amazongrundaren blir därmed den förste sedan Bill Gates 1999 som passerat den magiska gränsen.
Upprepa inte Idol-fiaskot, TV4!
Läs mer om Idol-fiaskot och TV4.
Lagerbäcks utspel: Är jag rätt man?
Lars Lagerbäck tog över Norge med en tydlig målsättning.Efter fiaskoresultaten i VM-kvalet är han minst sagt självkritisk – och tar inte jobbet för givet.– Om vi inte vänder på det här får jag se mig i spegeln och ställa mig frågan om jag är rätt man för jobbet, säger han till NRK.
Läs mer om NRK, Norge och VM-kvalet.
SD kan vända – som angrepp mot Centern
Sverigedemokraterna kan tänka sig att svänga långt åt vänster i sin ekonomiska politik.Allt för att ge Centerpartiet mindre inflytande i invandringspolitiken.–Det är klart att vi kan göra det, säger partiets ekonomiskpolitiska talesperson Oscar Sjöstedt till Dagens Industri.
Wolfsburg spelvärt med plushandicap
Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.Start: 10 november 2017.Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.
Proppen ur för Tingsryd – malde ner Björklöven
Tingsryd gjorde vad som krävdes i hemmamatchen mot Björklöven. Laget tog tre tunga poäng (6-3) för att inte tappa kontakten uppåt.– Nu har vi en jävla bra känsla i laget, säger forwarden Kim Tallberg till Smålandsposten.
Skådespelare gripen – ville mörda minister
ISTANBUL. En libanesisk skådespelare och regissör har gripits misstänkt för spionage och för att ha planerat att mörda landets inrikesminister.Ziad Itany, 42, anklagas för att ha blivit rekryterad av en svensk kvinna som jobbar för israelisk underrättelsetjänst.
1.900 poliser mot sexuella trakasserier i uppropet #nödvärn
Runt 1.900 poliser har samlats i Facebookgruppen #nödvärn för att protestera mot sexuella trakasserier mot kvinnor i kåren, enligt uppgift till DN. Det är nolltolerans som ska gälla, säger Polisförbundets ordförande Lena Nitz om uppropet.
Läs mer om Facebookgruppen och Lena Nitz.