06. December 2017 22.00-22.59

Månprinsen hade onekligen lekstuga

Månprinsen A.M. hade lekstuga.Firma Adielsson/Båth också.

Jättefiaskot fullbordat: Storlaget missar slutspel

Napoli har stormat fram i Serie A under hösten.Men i Champions League har succn uteblivit.Italienarna föll i den sista gruppspelsomgången - och missar nu slutspel.
Läs mer om Serie A.
Vellinge inför integrationsplikt
Nyanlända som inte uppfyller vissa krav kommer att få sitt bidrag indraget. Så lyder beslutet om integrationsplikt – ett förslag som Moderaterna fick igenom i Vellinges kommunfullmäktige under kvällen, rapporterar SVT Nyheter Skåne.
Läs mer om Moderaterna.
Sju års fängelse för VW-chef
Oliver Schmidt, tidigare högt uppsatt chef på tyska Volkswagen i USA, döms till sju års fängelse för inblandning i den uppmärksammade dieselskandalen.
Läs mer om USA, VW-chef och Volkswagen.
Prinsarna visade vilka kungarna är
Fiaskostart och blytung inledning spelade ingen roll.Månprinsen A.M. lekte med motståndet i Paul Oscarssons Minne.- Jag behövde inte smacka på honom ens en gång, sa kallblodskungens tränare och kusk Gunnar Melander.
Läs mer om Gunnar Melander.
Lätt dag på jobbet för ett segersäkert Kristianstad
Stig Tore Moen Nielsen är tillbaka efter sin handskada.Då bjuder han på rena fyrverkeriet.Norrmannen svarade för nio mål när IFK Kristianstad joggade förbi OV Helsingborg.
Läs mer om Kristianstad.
Eldsvådorna fortsätter att rasa i Kalifornien
Branden i södra delen av Kalifornien, som rasat sedan i måndags, har nu spridit sig. Under onsdagen tvingades myndigheterna stänga av en motorväg som låg i eldens framfart.
Läs mer om Kalifornien.
Eldsvådorna fortsätter rasa i Kalifornien – har nått Bel-Air
Branden i södra delen av Kalifornien, som rasat sedan i måndags, har nu spridit sig. Under onsdagen tvingades myndigheterna stänga av en motorväg som låg i eldens framfart.
Läs mer om Bel-Air och Kalifornien.
Körde ihjäl ung kvinna – åtalas efter olyckan
En 19-årig kvinna avled när en jämnårig man i våras körde av vägen utanför Knäred i Halland. Nu åtalas mannen för grov vårdslöshet i trafik och vållande till annans död.
Läs mer om Halland och Knäred.
Stjärnan i tårar – tvingas kliva av
Alberto Moreno inledde matchen mot Spartak Moskva strålande. Men redan i den första halvleken tvingades han utgå med en skada – något som fick honom att bryta ut i tårar på planen.
Läs mer om Spartak Moskva.
Sverige begär extrainsatt möte i FN:s säkerhetsråd
Utrikesminister Margot Wallström säger att regeringen beklagar djupt beslutet av president Donald Trump att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och flytta USA:s ambassad dit.
Läs mer om Donald Trump och Jerusalem.
Ystad fick sin repris – kopplar tungt grepp
Klubbchefen Jörgen Hansson knäppte händerna och bad om en repris.Känns inte som någon i Ystad behöver tillkala högre makter när Lugi står på menyn.För YIF har kopplat greppet i Skånes El Clsico.
Läs mer om Lugi och Ystad.
Tre åtalas för våldtäkt: Hon luras till porten
Tre män står åtalade misstänkta för att ha våldtagit en kvinna flera gånger i ett trapphus i Fittja.Enligt kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz lurades hon dit under förevändningen att hon skulle få handla droger.– Hon luras till den här porten. Det finns mycket som talar för att de riktat in sig på just den här kvinnan, att hon var ett lätt byte, säger Elisabeth Massi Fritz till DN.
Ryska längdåkarbasen: När en vuxen man gråter tror jag honom
Davos. De ryska skidåkarna som tillåts att starta i OS kommer att göra det. Det berättar lagets tyske förbundskapten Marcus Cramer i en DN-intervju. Han fortsätter att hävda de avstängda åkarnas oskuld och han kan få en akut ledarkris.
Läs mer om DN-intervju.
Sverige kräver extra FN-möte efter Trumps beslut
Utrikesminister Margot Wallström säger att regeringen beklagar djupt beslutet av president Donald Trump att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och flytta USA:s ambassad dit. Sverige kommer nu att kräva ett extra insatt möte i FN:s säkerhetsråd
Läs mer om Donald Trump, FN-möte och Jerusalem.
Coutinho med hattrick när Liverpool krossade
Mål, mål, mål, mål, mål.Liverpool bjuder på en målexplosion utan dess like mot Spartak Moskva.Efter 50 minuters spel leder Jürgen Klopps lag med hela 5-0 (!) och stormar mot gruppsegern efter ett hattrick av Philippe Coutinho.
Efter dopnobben: Här festar Carl Philip med Hagasessan
HONGKONG. Prinsessan Birgitta kom inte till dopet i fredags.Men på onsdagskvällen fick hon äntligen återse sin gudson – när hon och prins Carl Philip gick på smokingfest ihop.Och ingen på festen kunde missa vilken nära relation de två har till varandra.
Läs mer om Carl Philip och Hagasessan.
Madlne förlamades efter olyckan – nu åtalas trädfällarna
Två ryggkotor krossades när den 20 meter höga granen föll över Madlne.I dag sitter hon i rullstol –och är förlamad från bröstet och neråt.Tre personer åtalas nu för grovt vållande till kroppsskada, rapporterar SVT.–Men jag blir ju inte bättre, jag kan inte gå för att det blir en dom, säger Madlne.
Läs mer om Madlne och Madlne.I.