06. December 2017 23.00-23.59

Tänker på Anna nästan varje dag

Läs mer om Anna.
Lidas hyllas stort efter otroliga bilden
Han har vunnit fyra Stanley Cup, OS och VM.Men i kväll var Nicklas Lidström, 47, långt från världseliten.I stället agerade hockeyikonen vaktmästare, båsöppnade och del av sekretariatet när Västerås J20-lag besegrade Mora på hemmaplan.Nu hyllas Lidström för insatsen i sociala medier.
Läs mer om Lidström, Mora och Stanley Cup.
Tio gripna vid protester i Helsingfors
Polisen i Finland har gripit tio personer i samband med demonstrationer i Helsingfors på nationaldagen.
Läs mer om Finland.

Miljöforskare: Allt glitter borde förbjudas

Glitter borde förbjudas, flyget är en klimatvärsting för stockholmarna och utsläppen går ner – om än alldeles för långsamt. Nedan presenteras ett urval av den senaste tidens klimatnyheter.
Pojke blev påkörd vid bussen – avled
En 13-årig pojke har omkommit i en olycka i Lilla Edet. Han hade gått av en buss när han blev påkörd av en personbil, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Lilla Edet.
Nobelpristagaren använder sin forskning för att hantera jetlag
Michael Young gjorde sin Nobelprisbelönade forskning på bananflugor. I dag forskar han helst på människor. Han vill hjälpa människor som är nattugglor och har en störd dygnsrytm som gör att de har svårt att klara vardagen. Och han använder sin kunskap för att själv slippa jetlag under Stockholmsvistelsen.
Kissie utsatt för sexuellt övergrepp
Bloggerskan Alexandra Kissie Nilsson berättar att hon blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp.Nu berättar hon om händelsen i en känslosam video på sin blogg. – Det är skitjobbigt för mig att prata om, säger hon.
Trumps besked viktigt inför mellanårsvalet i USA
I ett historiskt tal sa Donald Trump att USA erkänner Jerusalem som Israels huvudstad och att den amerikanska ambassaden ska flyttas dit från Tel Aviv. Trumps uttalande har rört upp känslor över hela världen men samtidigt gick han balansgång med sina ord.
Läs mer om Donald Trump, Jerusalem, Tel Aviv och USA.
Fortsatt kaos i Pantern – tränaren saknades igen
Det är kaos i Pantern.Tränaren Håkan Åhlund saknades när Malmölaget vann i Troja.Trots att han stod uppsatt som tränare i det officiella protokollet.
Här är lagen som är klara för slutspel i Champions
Liverpool, Real Madrid, PSG, Bayern München, Roma, Chelsea, Barcelona, Juventus och Manchester United. Jättarna har tagit sig vidare från gruppspelet i Champions League. Med några få undantag.Nu är det dags för åttondelsfinaler och här kan du läsa vilka som gått vidare.
Liverpool krossade Spartak på Anfield
Smack, smack, smack – och så var det kloppat och klart i säsongens hittills roligaste kväll på Anfield. Philippe Coutinho bjöd in till show med ryssar som statister när Liverpool som fjärde engelska klubb tog sig till åttondelsfinal i Champions League. Det med besked – 7–0 mot Spartak Moskva.