15. December 2017 18.00-18.59

Minst fyra döda i nya oroligheter på Västbanken

Minst fyra palestinier dödades på fredagen efter nya protester mot USA:s erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad. Oroligheterna kring Nablus, Västbankens största stad, var de svåraste under en intensiv fredag.
Läs mer om Jerusalem och Västbanken.

Sarah Sjöström: Jag kan inte göra någoting rätt här

Köpenhamn. Sarah Sjöström får vänta på sitt första guld i kortbane-EM. Efter silver på 100 meter fritt blev hon tvåa också på 100 meter medley, bakom Katinka Hosszu.
Läs mer om Katinka Hosszu.
Historiskt EM-silver till Sarah Sjöström
Sarah Sjöström radar upp EM-silver i Köpenhamn.Efter guldmissen på 100 meter fritt slog Sjöström till med en ny silvermedalj på 100 meter medley.Svenskans första medalj på distansen - någonsin.
Simon Sjödin: Det finns mer simning kvar i min kropp
Köpenhamn. Simon Sjödin gick ut hårt i EM-finalen på 200 meter medley. Det kostade på slutet, men 31-åringen var inte besviken trots att det blev en åttonde plats. – Jag fick ändå ett kvitto på att jag kan vara med och utmana om medaljerna, och det betyder mycket för mig.
Läs mer om EM-finalen.

Bötfälldes för tenikkritik – får upprättelse

Svensken Mats Järlström kritiserade Oregons trafikljussystem vilket gav honom böter då han saknar ingenjörslicens. Men nu slår delstatsåklagaren fast att straffet stred mot grundlagen och yttrandefriheten. – Man måste kunna prata fritt, säger en nöjd Mats Järlström till SvD.
Läs mer om SvD.
Norska hånet efter den galna krossen
HAMBURG. Norge förnedrade Nederländerna i den första halvleken.Och stormar mot VM-final.– De såg paralyserade ut i inledningen, det är en kross, säger NRK-experten Geir Oustorp.
Läs mer om Nederländerna och VM-final.
Andersson om nya kravet: Det är FI:s beslut
En osund period på bostadsmarknaden bryts nu. Det säger finansminister Magdalena Andersson (S) i en intervju med SvD. Hon skickar samtidigt en tydlig signal till Finansinspektionen (FI) om det skärpta amorteringskravet. – Avgörandet ligger hos Finansinspektionen, säger Andersson.
Sambons känslor – efter anklagelserna
Vännen Tommy Engstrand visar oro för Ingvar Oldsberg, efter att tv-veteranen fått sparken från Bingolotto.Oldsberg själv försäkrar att han är okej –men medger att händelsen varit jobbig för honom och flickvännen Maria Sandeblad.– Hon förstår inte grunden för det här. Det är det jobbiga och det omfattar även Maria. Men vi är fulla av tillförsikt, säger Oldsberg.
Supernannyn tipsar: Så överlever föräldrar julen
Julen är här och med alla specialerbjudanden, rabatter och julklappshets finns det risk att barnen drunknar i paket på julafton.Anna-Karin Wyndhamn från TV3:s Supernanny ger sina bästa tips på hur man undviker att skämma bort sina barn:– Kanske vi sätter ribban galet när man i december har presentfrossa från dag ett.
Polisens kaxiga hälsning till langaren
Polisen har kommit över gömmor med knark.Nu får langaren en kaxig passning från lagens långa arm:– Vill du ha tillbaka dina haschkakor kan du väl höra av dig, skriver polisen på Facebook.
Läs mer om Facebook.