15. December 2017 22.00-22.59

Brand i bil hotar spridas

Sent på fredagskvällen började en bil brinna i Arabyområdet i Växjö.Polis och räddningstjänst är på plats.
Läs mer om Arabyområdet.

Sarah Sjöström stryker sig på 200 meter frisim

Köpenhamn. Sarah Sjöström kommer inte att simma 200 meter frisim under kortbane-EM. Sent på fredagskvällen kom beskedet att hon stryker sig på den distansen.
Johan Esk: Spegelbilden sprack och Sverige föll
Sverige har aldrig nått så här långt i ett VM men när en finalplats stod på spel var Sverige inte nära att nå sin högsta nivå.
Läs mer om Sverige.
Timrå i topp efter Dahlns storspel
Serieledaren Timrå låg under med 0–1 efter första perioden hemma mot Vita Hästen. Då klev Jonathan Dahln fram – och såg till att den hockeyallsvenska klubben kvitterade och tog ledningen.
Läs mer om Jonathan Dahln och Vita Hästen.

Gulldn: Det känns bara jäkligt surt

Det blir ingen historisk VM-final för Sverige. – Man får deppa i kväll, det är fortfarande en medalj vi vill åt, säger en besviken Bella Gulldn till Kanal 5.
Läs mer om Bella Gulldn, Kanal, Sverige och VM-final.
De fick oss att drömma – nu lämnar de med medalj
Frankrike blåste oss på finalen.Det blir inget nordiskt handbollskalas.Men deppa inte. Nu kniper vi bronset.Nu vinner vi prestigekampen mot Helle Thomsens lag.
Sverige missar VM-final – föll efter ett jättedrama
Sverige var så nära - men räckte inte hela vägen fram.Trots att man hämtade upp två fyramålsunderlägen förlorade Sverige rysarsemifinalen mot Frankrike med 24-22.Nu väntar bronsmatch mot Holland.– Vi lyckades inte utnyttja den gyllene chans vi hade, säger Kanal 5:s expert Linnea Torstenson.
Polisens rekordbeslag – kopplas till ryska maffian
Polisen har gjort ett rekordstort beslag av smuggeltobak söder om Stockholm.Sammanlagt rör det sig om 1,4 ton – värt sex miljoner kronor.En liga misstänks ha smugglat liknande laster varje månad under åtminstone ett år, enligt uppgifter till Expressen.En person med kopplingar till ryska maffian sitter häktad.
Problem för tågtrafiken i Skåne
Det är problem med inställda tåg och förseningar för tågtrafiken i sydvästra Skåne.
Läs mer om Skåne.
Trumps senaste avhoppare: Han är inte rasist
Omarosa Manigault Newman, en av få afroamerikaner i Trumps innersta krets, lämnade sin post i onsdags. Trots att hon flera gånger känt sig obekväm av presidentens plumpa uttalanden menar Omarosa att Donald Trump inte är rasist.
Läs mer om Donald Trump och Omarosa.
Här är Marcus Ericssons nya formel 1-bil
Vit och röd i stället för blå. Det blir färgerna på Marcus Ericssons nya formel 1-bil.