16. December 2017 12.00-12.59

Thomsen vill se Sverige förlora bronsmatchen

Hamburg. För tre år sedan förde hon Sverige till EM-brons. Nu vill hon spela bort Sverige från VM-brons. Söndagens blir lite speciell för Nederländernas förbundskapten Helle Thomsen. – Jag hoppas alltid det bästa för Sverige men nu hoppas jag det bästa för Holland. Efter matchen hoppas jag det bästa för Sverige igen, säger Thomsen leende.
Amazon gräver ner stridsyxan - börjar sälja Apple TV på nytt
Den två år gamla konflikten mellan Amazon och Apple är nu historia.
Läs mer om Amazon, Apple och Apple TV.
Norska varningen: Sov gott i natt...
STOCKHOLM/TOBLACH. Charlotte Kalla tog tredje världscupsegern för säsongen över 10 kilometer fritt i Toblach.I morgon går hon ut i tät – och då varnar norskorna för en intensiv jakt.– Det kommer bli en jakt och vi hoppas krossa henne i spurten, säger Ragnhild Haga.
Läs mer om Ragnhild Haga och Toblach.I.

Jag väntar varje dag på att de ska hitta mig och döda mig

– Om de vill döda mig så gör de det. De kan hitta mig var som helst, också i mitt nya hemland, säger tjetjenska Said. Han är homosexuell och fruktar för sitt liv efter att president Kadyrov satte igång utrensningar mot homosexuella i våras. Nu väntar han på asyl i ett EU-land. Samtidigt fortsätter utrensningarna mot tjetjenska homosexuella med oförminskad kraft.
Läs mer om EU-land, Kadyrov och Said.
Tredje segern för Kalla – slog fem norskor
Läs mer om Kalla.
10 bästa julfilmerna: Ett oöverträffat mästerverk
Traditionell svensk dysfunktion, idiotkomedi, gravt underskattad satir och filmhistoriens mesta julklassiker – SvD:s Elias Björkman väljer de bästa julfilmerna att streama.
Rättvisan ett lotteri när unga begår grova brott
Lokalpolitiker kan avgöra om rättvisa ska skipas när det gäller brottslingar under 15 år. Är det rimligt och konstitutionellt, undrar kammaråklagare Klas Lundgren.
Succ: Kalla vann i Toblach
Läs mer om Toblach.
JUST NU: Kalla tar ny seger!!!!!
TOBLACH/STOCKHOLM. Charlotte Kalla har gjort det - igen.På favoritdistansen över 10 kilometer fritt i italienska Toblach tog hon säsongens tredje världscupseger med minsta möjliga marginal mot norskan Ragnhild Haga.– Hon disponerar krafterna på ett perfekt sätt, säger Mathias Fredriksson i SVT.
Läs mer om Ragnhild Haga, SVT och Toblach.
Kungen och drottningen på plats – vid begravning
I dag hålls begravningen för Rumäniens forne kung Mikael I.På plats i huvudstaden Bukarest är kung Carl Gustaf och drottning Silvia.– Traditionsenligt har kungahusen i Europa en god kontakt, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Succ: Kalla vann i Toblach
Läs mer om Toblach.