16. December 2017 21.00-21.59

V vill utesluta två medlemmar

Kvinnan hånades av partikamrater efter att hon polisanmälde tidigare V-ledaren Lars Ohly för sextrakasserier.Nu vill hennes hemdistrikt utesluta två manliga medlemmar på grund av deras agerande enligt.– Jag kan bekräfta att vi har fått in ett ärende. Vi ska titta på det, mer kan jag inte berätta, säger Aron Etzler, Vänsterpartiets partisekreterare, till SVT Nyheter.
Läs mer om Aron Etzler.

Cyklister hemskickade – använde sömnmedel och snus

Tre cyklister riskerar att bli av med sina kontrakt efter att ha tagit starka sömnmedel utan tillåtelse av lagets läkare. I blandningen som åkarna använde på ett teamläger fanns också snus, skriver El Pas och ad.nl.

Stjärnan död – nu har ex-frun gripits

NBA-stjärnan Lorenzen Wright mördades 2010 - och än så länge har ingen dömts för mordet.Nu har polisen gripit Wrights exfru misstänkt för inblandning i mordet.–Hon måste begravas, säger Lorenzen Wrights mamma enligt USA Today.
Jordan Larsson ber om ursäkt för sitt beteende
Jordan Larsson, 20, byttes ut när Nijmegen spelade 1-1 mot Helmond Sport.Det gillade Larsson inte, och visade det tydligt när han gick av planen.Nu ber han om ursäkt för sitt beteende.–Jag skulle ha visat min frustration på ett annat sätt, säger Larsson till Gelderlander.
Statsministerns julklapp – motståndarens bok
Det gäller att hålla koll på motståndarna.När statsminister Stefan Löfven, S, och fru Ulla Löfven gav sig ut i julklappshandeln stod L-toppen Birgitta Ohlssons bok på inköpslistan.Helt rätt! skriver KD-ledaren Ebba Busch Thor på Instagram.
Modo – ständigt spöke för Oskarshamn i toppjakten
Modo fortsätter att spöka för IK Oskarshamn.IKO skaffade drömläge att ta rygg på tabellettan Timrå. Men istället för att knyta ihop bjöd man in Modo som reste hem med alla poängen (1-3).
Läs mer om Modo, Oskarshamn och Timrå.
Sverige ska bygga upp civilt försvar ihop med Finland och Norge
Sverige ska bygga upp ett civilt försvar för att skydda svenska folket under kriser och krig. Det ska ske i samverkan med Finland och Norge. På onsdag lämnar Försvarsberedningen dessa förslag till regeringen, erfar DN.
Här är världens 10 bästa städer för en vild utekväll
Hamburg är världens bästa feststad, enligt HostelWorlds studie.En svensk stad lyckas också ta sig in på listan på en hedersvärd sjundeplats.Och det är inte Stockholm.
Läs mer om Stockholm.
Önskade att det var vi som sjöng och dansade
HAMBURG. Camille Ayglon hade en speciell uppgift mot Sverige:Att stoppa klubbkamraten och vännen Bella Gulldn– som var förkrossad efter förlusten.Stämningen under hotellfrukosten dagen efter rysaren?– Vi pratade inte ens om matchen, säger Gulldn.
Läs mer om Bella Gulldn, Gulldn och Sverige.Att.
Sverige behöver ett nationellt säkerhetsråd
Ledningen av Sverige måste organiseras så att det speglar den komplexa hotbild och de risker som vi möter i dag med terrorhot, försämrat säkerhetsläge och risk för otillbörlig påverkan. Vinner vi nästa års val kommer vi därför att etablera ett helt nytt nationellt säkerhetsråd med placering i Statsrådsberedningen, skriver Ulf Kristersson (M).
Eric Saades sexdans – efter heta flörten
Eric Saade uppvaktar Anders Moneybrother Wendin med en sexig dans i ett klipp som togs bort ur Så mycket bättre.I lördagens säsongsavslutning visas dansen till slut – och Eric Saade tar även chansen att fortsätta sin vilda flört med Kikki Danielsson.– Kikki, ge mig en kram – och en puss, säger Eric Saade då han återser Kikki Danielsson i programmet.
Läs mer om Eric Saade och Kikki Danielsson.
City fortsätter ånga på i Premier League
Manchester City fortsätter att köra på som en ångvält i Premier League. 4–1 hemma mot Tottenham var ett nytt styrkebesked av de ljusblåa serieledarna. Arsenal och Chelsea gjorde dock sitt för att inte tappa mark.
Läs mer om Chelsea, Premier League och Tottenham.