16. December 2017 23.00-23.59

Ung man skjuten i Malmö

En yngre man har hittats skadad efter en misstänkt skottlossning på Erikfältsgatan i Malmö. – Han fördes med ambulans till sjukhus, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd.

Polisjakt i Göteborg: Vinglig färd

Sent på lördagskvällen jagade ett antal polisbilar en personbil i Göteborg.Vid Marconigatan fick polisen stopp på bilen.– Det var en vinglig färd där föraren inte ville stanna för oss, säger Henrik Sterner, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
JUST NU: Skjuten på gatan i Malmö
En person hittades sent på lördagskvällen skjuten på Eriksfältsgatan nära Nydalatorget i Malmö.Han fördes till sjukhus med ambulans och polisen har spärrat av platsen. Det finns ingen uppgift om hans tillstånd.

Jättedrama i toppen – räddas av målkamera

Roma gick mot ett tungt poängtapp hemma mot Cagliari.Då avgjorde Federico Fazio på tilläggstid - men det var länge oklart om målet kunde godkännas.
Läs mer om Cagliari.Då och Federico Fazio.
Minister: Jag jämför ofta Bryssel med en hora
Pascal Smet, minister med ansvar för infrastruktur och offentliga jobb i Brysselregionen, hamnade i blåsväder efter att han jämfört den belgiska huvudstaden med en prostituerad, skriver nyhetssajten Politico.
Läs mer om Bryssel, Brysselregionen och Politico.
New York Times: Pentagon undersökte ufon – men inget sades utåt
Granskning av rapporter om ufon var närmast osynlig i Pentagons budget. Men det var så USA:s försvarsdepartement ville ha det – programmet inleddes i tysthet 2007 och lades ned 2012, även då i tysthet. Det tycks dock som om det alltjämt fortgår.