17. December 2017 10.00-10.59

När han ringde blev jag väldigt nervös...

Han kom till Malmö som ett oskrivet kort.Tre och ett halvt år senare drar Anton Tinnerholm vidare, till New York City FC – med tre SM-guld, två Champions League-gruppspel och sju landskamper i bagaget.– Den är obeskrivlig, min tid här i Malmö. Den kärlek jag har fått och det jag har fått uppleva fotbollsmässigt, det är få som får uppleva det i livet, säger Tinnerholm.

Bengt Feldreich stod och sjöng 'Ser du stjärnan i det blå' hos oss

Längst ner i artikeln läser Björn Ranelid själv upp sin text.
Läs mer om Björn Ranelid.
Olsson bra med i storslalomen
Matts Olsson ligger bra till efter det första åket i storslalom i Alta Badia, Italien.
Läs mer om Alta Badia och Italien.
Ömt knä stoppar Vonn
Lindsey Vonn missar söndagens alpina tävling i super-G i Val d'Isère. Efter gårdagens seger har amerikanskan ont i ett knä och väljer därför att avstå. En säkerhetsåtgärd inför säsongens stora mål: OS i februari.
Läs mer om Val och Vonn.

Efter segern – nu stryker sig Vonn

Läs mer om Vonn.
Den lätta går inte Kalla på
Charlotte Kalla är i superform. Men norska konkurrenten Heidi Weng ställer sig frågande kring hur Kalla ska orka.En solklar psykning menar SVT:s expert Mathias Fredriksson.– De försöker väl att hitta på någonting men det hjälper nog inte. Hon är alldeles för rutinerad, Charlotte, för att gå på den lätta, säger experten i Vinterstudion.
Möt julen i Warszawa
Weekend-uppstickaren Warszawa visar upp sin allra juligaste sida i vintertid – staden bjuder på stämning och ger samtidigt en paus från eventuell helgstress. Frossa i marknader, överdosera julpynt och koppla av med mat och stilla promenader.
Läs mer om Warszawa.
Polisen vill ha in mer tips om överfallsvåldtäkt
Polisen har fortfarande ingen misstänkt gripen för överfallsvåldtäkten i Malmö. Den 17-åriga flickan utsattes för mycket grovt våld i samband med händelsen.
Läs mer om Malmö.
Kvinnliga chefer ingen hjälp när män sätter normen
Fler kvinnor överallt löser alla problem. Fler kvinnliga chefer, och fler kvinnliga politiker. Varianter på detta tema sägs ofta och rutinmässigt vara lösningen för att motverka sexism och diskriminering. Men tänk om något har gått helt snett med den teorin?
Sjöström snabbast trots morgontrötthet
Köpenhamn. Morgontröttheten stoppade inte Sarah Sjöström. 24-åringen var snabbast av alla i försök på 50 meter frisim. – Jag brukar inte hoppa i vattnet på söndagsmornar så kroppen undrade nog vad som hände, säger Sarah Sjöström med ett leende.
Läs mer om Sarah Sjöström.
Att köpa sex blir vanligare hos yngre
Undersökningar visar att ungefär var tionde svensk man någon har gång köpt sex.Niklas Långström, psykiatriprofessor och forskare, säger att de som köper sex sannolikt också har andra problem – så som psykisk ohälsa eller missbruk.– Den som köper sex har sannolikt förhöjd risk att också begå andra sexualbrott.
Sara började sälja sin kropp som barn
En gång körde hon A-traktor i tre timmar till en kund och det som skulle bli den värsta natten i hennes liv. – Jag satt och rös hela vägen hem. Men Sara har fortsatt sälja sex, något hon gjort sen hon var 14. Drömmen är att kunna köpa en egen bostad. Helst en hästgård.
Läs mer om A-traktor.
Robinson-Robban krossad av olyckan
Robert Robinson-Robban Andersson stelopererades efter ett benbrott under inspelningarna av Robinson i SVT.Nu berättar tv-profilen hur han tvingats ge upp delar av sitt liv – och hur livet vände.–Jag tog något slags beslut, säger han.
Läs mer om Robinson.
Jag blev provocerad, irriterad – ge dig nu!
Hon har slagit sig in i den absoluta världstoppen denna vinter.I dag blir Ragnhild Haga en av fem norskor som ska jaga ikapp Charlotte Kalla i jaktstarten i Toblach.– Flera gånger har jag känt att det har gått för bra för att vara sant och jag har varit tvungen att nypa mig själv i armen, säger Haga till norska TV2.
Regissören Kjell Grede har dött
Regissören och manusförfattaren Kjell Grede har dött, bekräftar hans hustru Anita Grede för TT. Han blev 81 år gammal.
Läs mer om Anita Grede och Kjell Grede.
Prov: BMW X3 30d xDrive – mer av allt
Tredje generation av storsäljaren X3 ger mer av allt: effektivitet, komfort, vägegenskaper och förarassistans. Mer av allt – även när det gäller prislappen. Provkörningen kommer från auto motor & sport 23-2017.
Blomstrands värld är raka motsatsen till Zlatans värld
HAMBURG. Det är klart att det är någonting med handbollen som gör att det är lätt att tycka väldigt mycket om sporten, spelarna och stjärnorna.Och det handlar inte om att handbollsspelare generellt kan betraktas som lite smartare.Det är snarare så att de är helt vanliga, vettiga, vänliga människor som inte tillåter sig själva att växa hela vägen upp till himmelen.
Carl Philips nya lyxbil – från kungen
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har inte bara blivit fler i familjen.De har också skaffat två nya bilar.Sofia har valt Volkswagen och Carl Philip har tagit över kungens gamla Porsche.
Läs mer om Carl Philip, Porsche, Sofia och Volkswagen.
Regissören Kjell Grede, 81, har avlidit
Regissören och manusförfattaren Kjell Grede har dött, det bekräftar hans fru för TT. Grede blev 81 år gammal.
Läs mer om Kjell Grede.
Regissören Kjell Grede har dött
Regissören och manusförfattaren Kjell Grede har dött, bekräftar hans hustru Anita Grede för TT. Han blev 81 år gammal.
Läs mer om Anita Grede och Kjell Grede.