17. December 2017 20.00-20.59

Brittisk medborgare mördad i Beirut

En brittisk medborgare som arbetade för Storbritanniens ambassad i Libanons huvudstad Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis enligt BBC.
Läs mer om BBC och Beirut.

Så jobbar SHL-lagen med komplexa frågan

Sammanställning enkätfrågor SHL-klubbar
Experterna dömer ut SHL-klubbarna
Majoriteten av de svenska SHL-klubbarna använder sig av hjärntrappan.Det visar en undersökning som SportExpressen gjort med klubbarna.Nu menar experter att det är fel sätt att hantera hjärnskakningar.– I princip så har SHL-lagen svarat efter den kunskap som de tror gäller i dag men som vi anser är ett föråldrat sätt att tänka, säger Leif Sockander, Leg. kiropraktor och idrottsskadespecialist.
EU granskar Ikeas avtal med Nederländerna
EU-kommissionens kamp mot multinationella företags skatteupplägg riktas nu mot möbeljätten Ikea. På måndag ska EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager inleda en undersökning mot möbelföretagets nederländska skatteupplägg, skriver tidningen The Financial Times.
Jennys stora miss – i direktsädning
Under söndagens Nyhetsmorgon var det tänkt att årets bachelor Niclas Lij skulle avslöja för tittarna att det blir en ny säsong av Bachelor - men det gick inte riktigt som planerat.När hemligheten skulle avslöjat i direktsändning uppstod det en stor förvirring i studion och programledaren Jenny Alversjö tog över och berättade om den nya säsongen.– Jaha du vet inte om det här? säger en förvirrad Jenny Alversjö till årets bachelor.
SVT gav tragiska dödsbeskedet inför finalen i Allt för Sverige
Ann Oswald, 65, kom till Sverige för sin döde makes skull – men kort innan finalen fick hon ännu ett dödsbesked.Pappan gick bort kort innan den spännande finalkampen i Allt för Sverige.– Jag har förlorat de två viktigaste människorna i mitt liv på kort tid, säger hon till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Allt och Sverige.
Lotta och Stefan bjuder in djur – och människor – på julafton
Har du och ditt husdjur ingenstans att fira jul i år?Sväng förbi Lotta och Stefan på djurbutiken Bra Zoo i Örebro.–Klart jag blir snopen om någon kommer med en häst eller kossa. Men det löser vi självklart!
Läs mer om Bra Zoo, Lotta, Stefan och Örebro.Klart.
Molly Sandns tårar – lämnar glasburen
Musikhjälpen 2017 slår rekord – svenska folket har samlat in över 74 miljoner kronor.Årets tema är barnsexhandel – ett ämne som är så svårt att prata om att Molly Sandn bryter ihop i sändning.– Förstår ni att vi har gjort det här tillsammans? säger Molly Sandn.
Läs mer om Molly Sandn.
Rekordsumma insamlad under Musikhjälpen
Musikhjälpen är över för den här gången. Programledarna Kalle Zackari Wahlström, Farah Abadi och Molly Sandn klev på söndagskvällen ut ur glasburen på Rådhustorget i Umeå.
Bloggaren Lisa, 47: Så får du ett klimatsmart kontor
Du kanske har koll på ditt hem – men hur ser det ut på jobbet?Bloggaren Lisa Månsson, 47, har tipsen för ett klimatsmart kontor.– Ju mer man lär sig desto mer engagerad blir man, säger hon.
Konkurrenter kan stoppa statsstöd till blödande Postnord
Ge inte Postnord Danmark miljarder i statligt stöd, utan lägg ner företaget. Det kräver det danska åkeriförbundet, DTL, som vänt sig till EU-kommissionen för att stoppa de danska och svenska staternas stöd till det krisdrabbade Postnord.