17. December 2017 23.00-23.59

Baras nya kross – inför El Clasico

Barcelona visar storform inför El Clasico.Leo Messi kostade på sig att missa en straff, men Bara vann trots det komfortabelt hemma mot Deportivo La Coruna med 4-0.Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Hellberg hjälte när Bajen krossade Skövde

Hammarbys målvakt Anton Hellberg firade julafton i förtid i Eriksdalshallen på söndagen. Målvakten stod i vägen för det mesta och Bajen vann enkelt över IFK Skövde med 32-24 (20-11). – Jag får tag i bollarna som går förbi försvaret, så det rullade på bra, säger matchvinnaren.
Så här fungerar den nya samtyckeslagen
På söndagen lanserade regeringen sitt förslag om en ny sexualbrottslagstiftning som bygger på samtycke.Här är den nya samtyckeslagen, punkt för punkt:
Trump: Jag tänker inte sparka Robert Mueller
USA:s president Donald Trump säger att han inte planerar att sparka Robert Mueller, den särskilde åklagare som utreder den ryska regimens inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016 och eventuella kopplingar till Donald Trumps kampanj.
Läs mer om Donald Trump och Robert Mueller.

Kim Jong-Uns okända familjeliv

Han är känd som mannen som hotar USA med ett kärnvapenkrig.Men Kim Jong-Uns privata liv är i stort sett höljt i dunkel.Nu framkommer uppgifter att Nordkoreas diktator har tre barn, i åldrarna tio månader och sju år, med hustrun Ri Sol-ju, enligt Business Insider.Det äldsta barnet, en son, är tänkt att ta över styret av landet en dag.
Läs mer om Ri Sol-ju och USA.
Strömavbrott lamslår världens trafiktätaste flygplats
Ett omfattande strömavbrott på den internationella flygplatsen i Atlanta i USA-delstaten Georgia stängde på söndagen in passagerare i både flygplan och på terminaler i timmar, rapporterar nyhets-tv-kanalen NBC.
Läs mer om Atlanta och NBC.
Storbråk i Västerås – man knivhuggen
En man i 20-årsåldern har blivit knivhuggen efter ett bråk mellan 10 till 15 personer.Ingen person är gripen efter händelsen, skriver vlt.