18. December 2017 00.00-00.59

Allras plan: Stämma sin tidigare revisionsbyrå

Härvan kring skandalomsusade Allra fortsätter.Nu planerar bolaget att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor, enligt ett brev som Dagens Industri tagit del av.Vi är väl förberedda; har valt ombud och avvaktar nu den rättsliga processen, skriver Deloittes svenska presschef Christer Ahlgren till Di.
Läs mer om Allra, Christer Ahlgren och Deloitte.

Stjärnförvaltaren: Byt ut ledningen i H&M

Efter de dåliga försäljningssiffrorna för HM kommer nu ny kritik.Ledningen behöver bytas ut, anser stjärnförvaltaren Henrik Didner.– Det kan behövas en ny ledning som inte är belastad av gamla beslut. Det skulle jag nog tro kan behövas i det här bolaget, säger han till Dagens Industri.
Läs mer om Henrik Didner.
Så blir Peter Madsens jul
Mordmisstänkte Peter Madsen kan se fram emot en ensam jul på blott 7,5 kvadrat.Madsen har valt att sitta frivilligt isolerad i sin cell på Vestre Fængsel enligt uppgift till danska BT.Där råder ingen julstämning.– Det händer inte särskilt mycket under julafton som skiljer sig från andra dagar härinne, säger Kenneth Andersen, enhetschef vid Köpenhamns fängelser till tidningen.
Brand i Ängelholm – varning för farlig rök
Brand bröt ut sent på söndagskvällen i Auktionsverket Engelholm i Ängelholm. Kraftig rökutveckling gör att Räddningstjänsten Skåne Nordväst uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Leo Borg utslagen ur Junior-VM

Läs mer om Junior-VM.
Föräldrafritt - 5 råd till tonårsföräldrar
Föräldrafritt behöver inte betyda att det kommer ställas till med brakfest. Men det kan ändå vara bra för dig som förälder att vara medveten om situationer din tonåring kan hamna i när det inte är några vuxna närvarande.
Skådespelarens fina hyllning till Markle
Skådespelerskan Meghan Markle gifter sig med prins Harry i maj och blir därmed en del av det brittiska kungahuset.Nu hyllas hon av skådespelarkollegan Idris Elba som en blivande ledsagare för kvinnor.– Som en stark kvinna som gifter in sig i vår kungafamilj kommer hon bli en förebild för alla kvinnor, svarta som vita, säger Idris Elba till Independent.
Läs mer om Harry, Independent och Markle.
Måndag 18 december
Måndag 18 december