12. Januari 2018 02.00-02.59

Merkels regeringssamtal fortsätter – trots deadline

Angela Merkel får fortsätta att kämpa på med sin regeringsbildning i Tyskland.Efter 15 timmars samtal utan överenskommelse i sikte mellan Merkels CDU, systerpartiet CSU och SPD, rapporterar tyska medier sent på torsdagskvällen att mötena kan komma att fortsätta över deadline och in på fredagen.– Det blir en tuff dag, sade Merkel när hon anlände till de sista sonderingssamtalen.
Läs mer om CSU, Merkel, SPD och Tyskland.Efter.
Källor: Bannon frågas ut i representanthuset
Steve Bannon, tidigare chefstrateg i Vita huset, ska höras av det utskott i representanthuset som utreder Rysslands inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016, enligt källor till Reuters.Enligt uppgift ska Bannon stå inför utskottet på tisdag.
Läs mer om Bannon, Reuters.Enligt och Vita.