12. Januari 2018 23.00-23.59

Lärare ringde på hos familjen – fick inget svar

När skolterminen skulle börja ringde en lärare på hos familjen i Bjärred, men ingen öppnade, skriver Aftonbladet.Två timmar senare hittades familjen döda i villan.– Vi försökte ringa men fick inget svar på någon telefon, säger rektor Margareta Strand Karlsson.

USA:s Panamaambassadör har fått nog av Trump

USA:s Panamaambassadör John Feeley lämnar sin post. Enligt nyhetsbyrån Reuters har han förklarat för utrikesdepartementet i Washington att han inte längre ser det som möjligt att tjänstgöra under president Donald Trump.
Läs mer om Donald Trump, Trump och Washington.
Källgren motade 50 skott när AIK vann mot Leksand
Leksand dominerade toppmötet mot AIK.Men vad hjälpte det när AIK hade en storspelande Erik Källgren, 22, i mål?Källgren motade 50 (!) skott när AIK vann med 3-2.– Överlägset svettigast i år, säger Källgren till C More.
Obama: Därför är vår politik så polariserad
När Barack Obama gästade David Lettermans nya Netflix-program nämnde han inte sin efterträdare Donald Trump med ett ord.Däremot lyfte han de misstänkta ryska försöken att påverka presidentvalet 2016.– En av vår demokratis största utmaningar är till vilken grad vi inte delar grundläggande fakta. Det ryssarna utnyttjade, men som redan fanns här, är att vi fungerar i vitt skilda informationsvärldar, säger Obama i programmet.
Ung man allvarligt stickskadad i Tollarp
En man i 18-årsåldern har hittats med stickskador i kroppen i ett villakvarter i Tollarp. Han fördes till sjukhus i Kristianstad.
Läs mer om Kristianstad och Tollarp.
Boende i kändistätt lyxhus stämmer bostadsbolag
Terrasser med läckage, mögel och allvarliga fuktskador. Det är några av problemen i lyxbygget No 8 Ture på Grev Turegatan i Stockholm som upptäckts. Nu har de boende lämnat in en stämning mot bostadsbolaget Wallenstam Entreprenad och kräver skadestånd för avtalsbrott, skriver Dagens Industri.
Bayern München vann igen – Ribry avgjorde
Bayern München stormar mot ligatiteln i Tyskland.Det blev seger borta mot Bayer Leverkusen under fredagskvällen efter att Javier Martinez gett gästerna ledningen efter en halvtimme.
Överläkaren vill se mobilförbud i skolan
Skolor och rektorer kan i dag sätta sina egna regler gällande mobilförbud.I torsdagens Aktuellt debatterade Anders Hansen, överläkare i psykiatri, och Joakim Jardenberg, om man ska följa Frankrikes spår.– Jag tycker man ska förbjuda ett förbud, sa Joakim Jardenberg och la till att man i stället ska lära barn att hantera stressen kring mobilerna.
Läs mer om Aktuellt och Joakim Jardenberg.