19. Januari 2018 00.00-00.59

Fredag 19 januari

Forskare varnar för inskränkt strejkrätt

Göteborgs segdragna hamnkonflikt har seglat upp som en rikspolitisk angelägenhet. LO och arbetsrättsforskare varnar för att Ylva Johanssons utredning om inskränkt strejkrätt kan ge arbetsgivarna fria händer att dumpa löner och villkor över hela arbetsmarknaden.

Asensios drömmål frälste Real Madrid

Ribban hindrade hemmalaget Legans från att chocka Real Madrid.I stället avgjorde storlagets Marco Asensio med matchens enda mål i det första kvartsfinalmötet av två i den spanska cupen, Copa del Rey.
Jag hade mått väldigt dåligt...
ÄNGELHOLM. Nollade i premiären och ner på kvalplats. Det blev ingen drömstart när Mora matchade in sina nya tränare, minus Daniel Hermansson som var hemma för att bli pappa.Klubbdirektören Peter Hermodsson såg matchen på plats, och hade sällskap av rådgivaren och den i juli tillträdande sportchefen Anders Forsberg.- Jag hade mått väldigt dåligt om jag inte tog detta beslutet, säger Hermodsson.
Nutidstestet vecka 3
Veckans test börjar med några länder och går via möss och museer i mål med två galor.
Hollywoodskylten kan få en kopia
De boende börjar tröttna. Trafiken längs gatorna under de berömda bokstäverna har blivit ett problem. Nu diskuteras att sätta upp en andra skylt på motsatta sidan av kullen för att minska turisttillströmningen.
SD tänker rösta mot kärnvapenförbud
De borgerliga partierna har sagt att man inte vill ratificera FN:s konvention med förbud mot kärnvapen.Nu meddelar även SD att man tänker rösta nej till, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.