20. Januari 2018 23.00-23.59

Experter: Det fria skolvalet måste bytas ut

Sverige måste byta ut det fria skolvalet och hitta alternativ till vad som beskrivs som världens mest marknadsutsatta skolsystem. Det skriver 17 forskare och professorer i bland annat pedagogik och socialt arbete på SvD Debatt.
Läs mer om SvD Debatt.
Piloten avkastad – misstänkt full
En pilot på British Airways blev avkastad från sitt plan och greps av polis på flygplatsen Gatwick i London, skriver CNN.Anledningen: Han misstänktes vara full.– Vi tar det här på extremt stort allvar och hjälper polisen med deras utredning, säger en talesperson för flygbolaget till CNN.
Läs mer om CNN, Gatwick och London.

Expert om Bjärred-fallet: Extremt svårt att förstå

Två föräldrar dödar sina barn.Fallet i Bjärred har sänt chockvågor över hela landet.– Man önskar att det fanns ett enkelt svar på frågan vem som gör detta – och hur vi kan förhindra det, säger forskaren Henrik Lysell.
Bildspel från Women's March över hela USA
För andra året i rad arrangerades upplagor av Trump-kritiska Women's March i städer över hela USA.
Läs mer om USA.
Familjens sista hyllning till Brost
Läs mer om Brost.
Boris Johnson välkomnar Trump till Storbritannien
Två gånger har USA:s president Donald Trump tvekat om att resa till Storbritannien. Detta sedan opinionen i landet varit starkt emot ett besök. Nu försöker Storbritanniens utrikesminister Boris Johnson att visa Trump att han är välkommen till landet.