21. Januari 2018 23.00-23.59

Skottlossning i New York – tre skadade

En skjutning har inträffat på Manhattan i New York sen söndagseftermiddag lokal tid. Det skriver NBC.Tre personer ska ha skadats, enligt kanalen.Personerna ska inte ha fått livshotande skador.
Läs mer om Manhattan och New York.
Ola Månsson nobbar bud – stannar i H65
Guldtränaren Ola Månsson hade andra anbud men väljer att stanna i H65 Höör ytterligare en säsong.– Vi befinner oss på en häftig resa och jag känner mig verkligen inte färdig med den – hur det än går i SM-slutspelet, säger Månsson.
Läs mer om H65, Månsson och SM-slutspelet.
Lövin pressad om S-utspelen
Isabella Lövin, språkrör för Miljöpartiet, minister och vice statsminister, varnade i SVT:s Agenda för svartmålningen av Sverige.– Svartmålningen av Sverige styrs av högerextrema krafter och jag är rädd för att vi rycks med i en upptrissad retorik, säger hon till SVT:s Agendas programledare Anna Hedenmo.Samtidigt pressades hon om de senaste S-utspelen.

Svenskar krävs på 800 miljoner i skatt

Nära 200 svenskar och 50 bolag har fastnat i Skatteverkets utlandsgranskning.Nu upptaxeras flera bolagstoppar med mångmiljonbelopp, visar en genomgång som DN gjort.Sammanlagt handlar det om krav på 800 miljoner i skatter och 73 fall har lett till brottsanmälan till Ekobrottsmyndigheten.
Pappa är stark och har överlevt andra mordförsök
Den svenske medborgaren Tarif al-Sayyed kämpar för sitt liv efter att ha utsatts för ett mordförsök i staden Idlib i Syrien. DN har mött hans familj utanför sjukhuset där han vårdas.
Läs mer om Idlib, Syrien och Tarif.
Föräldrarna som band sina barn ville skaffa fler för att bli kändisar
De två föräldrar som höll sina 13 barn instängda och ibland fastkedjade i sitt hem planerade för ännu flera barn. Detta för att få chansen att vara med i en teveshow och tjäna stora pengar. Det berättar kvinnans bror i en intervju.
Extremväder är det nya normala
Sämsta sommarvärmen sedan 1920-talet, en mild vinter – sedan marsvärme, och majkyla.Det är en del av vad vädret förra året bjöd oss svenskar på.Men för många människor världen över var 2017 ett år med ett betydligt extremare väder än så.
17-åring anhållen misstänkt för mord efter bråk i Helsingborg
En 17-årig man anhölls på söndagen som skäligen misstänkt för mord efter gatubråket i Helsingborg där en man dog och två skadades, skriver Kvällsposten.
Läs mer om Helsingborg och Kvällsposten.