20. Februari 2018 03.00-03.59

Snabb revansch för lag Edin mot Italien

PYEONGCHANG. Någon skulle få betala för förlusten mot Schweiz.Det blev Italien.Nu avgör sista matchen vilka som väntar i semifinal för lag Edin.
Läs mer om Edin, Italien, Italien.Nu och Schweiz.Det.

Hjärnskakning stoppar Tre Kronors back från OS-spel

Tacklingen som Tre Kronors defensive back Jonas Ahnelöv fick mot Finland sätter stopp för fortsatt spel i OS. På tisdagen kom beskedet att han fick en hjärnskakning, och att det därmed är färdigspelat för honom i OS. –Jonas Ahnelöv spelar inte mer i OS 2018, skriver hockeyförbundet i ett mejl.
Läs mer om Finland och OS-spel.
Dockning med framtiden
OS över för Ahnelöv
Läs mer om Ahnelöv.
Oxfams agerande kan strida mot lagen
Oxfams agerande strider mot lagen, när organisationen undanhöll information om sexuella förseelser i Haiti från myndigheterna. Detta enligt en minister som har träffat biståndsorganisationens representanter.
Läs mer om Haiti.
Beskedet om Ahnelöv: OS är över
Läs mer om Ahnelöv.
Beskedet: Ahnelöv missar resten av OS
Jonas Ahnelöv tvingades kliva efter en tackling mot huvudet från Petri Kontiola.Efter matchen meddelade Tre Kronors att backen har fått en upper body injury.Och nu kommer beskedet att han drabbats av en hjärnskakning och missar resten av OS.
Curlingherrarna vann gruppspelet – nu laddar lag Edin för guldstriden
PYEONGCHANG. Sverige kom igen efter storförlusten mot Schweiz och vann mot Italien med 7–3. När Sydkorea en halvtimme senare besegrade Schweiz med 8–7 var saken klar. Lag Edin vinner gruppspelet i OS-curlingen och får fördel av sista sten i semifinalen och en eventuell final.
Läs mer om Edin, Italien, OS-curlingen och Schweiz.
Daggmaskar sprider sig i fjällen
En svensk studie visar att daggmaskar sprids i svenska fjällen. Nu ska forskarna ta reda på vad det kan få för konsekvenser, rapporterar SR P4 Norrbotten.
Man dömd för penisbild till flicka
Mannen i Västerås, 49 år gammal, skickade en bild på sin penis till en 15-årig flicka. Nu döms han av tingsrätten till dagsböter för sexuellt ofredande.