22. Februari 2018 20.00-20.59

Det är kul att folk ställer krav på mig

PYEONGCHANG. Sandra Näslund leder den totala världscupen - och är guldfavorit på OS.Det bekommer inte skicrosstjärnan från Kramfors.– Det är kul att folk runtomkring ser mig som ett stort medaljhopp och ställer höga krav, säger Näslund.
Läs mer om Näslund.

Försöker komma i form inför slutspelet

Ystads IF vände och vann mot bottenlaget OV Helsingborg.Efter en dålig första halvlek vann Ystad den andra med sju bollar och tog en komfortabel seger.– Vi hoppas kunna hitta formen inför slutspelet, säger målvakten Anders Persson till C More.
Läs mer om C More och Ystad.
Tittarna rasar mot Farmen: Bojkotta
Läs mer om Farmen.
Efter sexskandalen: Haiti portar Oxfam
Läs mer om Oxfam.

Kalla om kyssbilden: Tvättade mig efteråt

PYEONGCHANG/STOCKHOLM. Robin Bryntesson lyckades kuppa sig till en puss-selfie från Charlotte Kalla.Resultatet blev spektakulärt.– Jag har spritat den kinden och tvättat med tvål, säger Kalla.– Jag är väldigt nöjd med bilden. Den blev fin, säger Bryntesson.
Jenny Rissveds bryter med sitt proffsteam
Jenny Rissveds, OS-guldmedaljör i mountainbike 2016, bryter kontraktet med proffsteamet Scott-Sram.Bakgrunden till Rissveds beslut är frånvaron från tävlingscykling som orsakats av hennes mentala ohälsa, enligt ett pressmeddelande.
Tre bilar i krock – stora trafikstörningar
Tre bilar har krockat på Dag Hammarskjöldsleden i höjd med Botaniska trädgården i Göteborg.Räddningstjänst, ambulans och polis befinner sig på platsen.– Det blockerar garanterat trafiken, säger en larmoperatör vid SOS Alarm.
Skulle sälja kläder – blev rånad av två maskerade män
Mannen hade via Instagram bestämt att träffa några personer för att sälja kläder.Men när han kom till platsen blev han övermannad av tre rånare, varav två var maskerade.De slog till honom, drog ner honom på marken och tog hans tillhörigheter.
Läs mer om Instagram.
Andersson avkrävs besked om utdömda skatten - Nu får det faktiskt vara nog
Finansminister Magdalena Andersson kallas till riksdagens skatteutskott för att ge besked om den omstridda kilometerskatten. Kravet kommer efter att klimatminister Isabella Lövin förra veckan sa att skatten ska läggas fram i vår.
Läs mer om Isabella Lövin.
Hon vann det han saknar: "Det har gått bra för familjen"
Phil Kessel är stolt över syrran Amanda (till höger). Foto: Getty Images Brorsan har fått lyfta Stanley Cup-pokalen två gånger. Idag vann syrran Amanda sitt första OS-guld.
Quincy Jones ber musikikoner om ursäkt
Den legendariske musikproducenten Quincy Jones har den senaste tiden offentligt anklagat sina gamla kollegor för både det ena och det andra. Både Michael Jackson och The Beatles har kritiserats starkt av den amerikanske producenten.
Statsministern får avgöra föräldraledighet
Ministrar ska få möjlighet att vara föräldralediga med 90 procent av lönen. Men bara om statsministern säger ja, enligt ett förslag från regeringen.
Känd tv-profil anklagas för bedrägeri
En svensk tv-profil har polisanmälts för bedrägeri, enligt uppgifter till Aftonbladet.Mannen driver en hälsoverksamhet och enligt flera personer tidningen pratat med ska han mannen blåst deltagare på stora summor pengar.
Läs mer om Aftonbladet.Mannen.
Oxfam stängs av i Haiti efter sexköpsskandal
Haiti har tillfälligt stängt av Oxfams verksamhet i landet, efter anklagelserna om sexköp, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
Läs mer om Haiti.
Ordning i klassrummen ska få Liberalerna att växa
Bättre politik på de områden där man inte lyckades i alliansregeringen. Det är Liberalernas strategi för att vinna tillbaka väljare. Tyngdpunkterna är skolan, integrationen och de liberala värderingarna. – Vi vill ha en ideologisk valrörelse, säger partisekreteraren Maria Arnholm.
Läs mer om Liberalerna och Maria Arnholm.
Officersförbundet: Det har övergått till personförföljelse
Affären med den petade generalen Anders Brännström blir alltmer infekterad. Officersförbundets jurist anser att Försvarsmakten övergått till personförföljelse av Brännström. Detta sedan myndigheten kommenterat en anmälan om sexuella trakasserier som avskrevs för tre år sedan.
Läs mer om Brännström och Försvarsmakten.
LIVE: Pressträff i Vita huset
Läs mer om Vita.
Under strecket 1920: Flygolyckor
Under strecket 1920: London–Malmö i luftexpress
Svenska Dagbladets medarbetare C. J. Engström fortsätter här skildringarna från sin färd med den nya luftexpressen Malmö–London–Malmö och lämnar en redogörelse för hemfärden och för en del erfarenheter från resan i sin helhet.
Läs mer om MalmöLondonMalmö.
Vill du leva med en man som slog sitt ex?
Ibland är han snäll och omtänksam, skriver hon om pojkvännen hon älskar. Andra gånger kan han vara hotfull och aggressiv. Ska hon våga satsa på deras relation? Idagsidans psykolog svarar.
Familj smet från hotellnota – gav sig i väg mitt i natten
En familj bokade in sig två nätter på hotell Best Western.När det var dags för utcheckning dök ingen upp.Det visade sig att de hade smitit i väg – mitt i natten.
Läs mer om Best Western.När.
"Star Wars: Episod IX" spelas in i juli
För några dagar sedan berättade "Star Wars: Episod IX"-regissören J.J. Abrams att den beska kritiken mot "Star Wars: The Last Jedi" inte skulle påverka den avslutande delen i trilogin.
Bostadsmarknaden halverad i nytt stresstest
Stigande räntor, fallande aktiemarknad och en halvering av priser på svenska bostäder. Så ser det scenario ut som myndigheter i EU nu vill testa på svenska banker. Det svenska scenariot är det värsta av alla länders i årets stresstester av den europeiska banksektorn.
Starka röster – här är storstjärnorna som kommer i mars
Från veteranen Joan Baez, via Sabina Ddumba och First Aid Kit, till hyllade debutanten Sarah Klang – i mars har man chans att höra en rad starka kvinnliga röster live på musikscenen.
Annika Strandhäll (S) vill värva Fredrik Reinfeldt
Socialminister Annika Strandhäll, S, ger sig ut för att knacka dörr i helgen.Drömvärvningen? Förre statsministern Fredrik Reinfeldt.– Det vore spännande att höra hur han tänker några år efter att han lämnat partiledarposten och var han upplever att Moderaterna tagit vägen, säger S-ministern.
Är det okej att vi distraherar tvååringen med mobilen?
Deras tvåårige pojke är känslig och många situationer är jobbiga för honom. När han får titta på något han gillar i mobilen går det lättare att borsta tänderna, byta blöja eller få på kläderna. Borde han lära sig att gilla läget i stället?
Per Svensson: Sverige är trots allt inte någon katastroffilm
Det svenska samhället definieras inte av sin kriminalitet. Det präglas också av jämställdhet, frihet och välstånd. Vågar man hoppas på en valrörelse som tar avstamp i optimism?
Patient kräver ytterligare granskning av Macchiarini och KI
Efter att Teddy Bondefalk opererats av skandalkirurgen Paolo Macchiarini drabbades han av komplikationer som lett till svåra men. Han har tidigare polisanmält fallet men förundersökningen lades ned. Nu vill han att IVO granskar fallet.
Såg ut att bli borta länge - återvänder nu till träning: "Lite underligt"
Gif Sundsvall-backen Eric Björkander har haft knäproblem under en tiden och i förra veckan magnetröntgades han.
Stora besvikelsen i Antikrundan: Jag säljer inte
I torsdagens avsnitt av Antikrundan värderas ett ovanligt objekt: Ett par vita byxor – men autografer från medlemmarna i Rolling Stones.Men byxornas ägare är inte imponerad över priset, säger han till Aftonbladet.
Myhrer förbryllad: Var det så illa?
Andr Myhrers OS-guld ledde till ett märkligt slags hyllning från Tyskland.Det var en förbryllad Myhrer som fick höra om hur han omskrivs på kontinenten.– Var det så illa?, säger han i Kanal 5.
Läs mer om Kanal, Myhrer och Tyskland.Det.
Norsk tidningsmogul köper storpost i Scandic Hotels
Den norske tidningsmogulen Trygve Hegnar har köpt närmare 5,2 miljoner aktier i hotellkedjan Scandic Hotels. Posten, värd runt en halv miljard kronor, gör norrmannen till tredje största ägare i bolaget.
Läs mer om Trygve Hegnar.