23. Februari 2018 00.00-00.59

Fredag 23 februari

Fredag 23 februari

Ny skugga från fjärran östern
Säpos årsbok för 2017 sammanfattar ett för myndigheten intensivt verksamhetsår. Mycket är sedan tidigare välbekant, men det finns också nyheter.
FEM SNABBA - Överrumplad av Östersunds bedrift: "Så sjukt, man trodde på det"
Östersund skrällvann borta mot Arsenal med 2-1, men blev ändå utslagna med sammanlagt 4-2. - En fantastisk bedrift trots allt. Jag trodde de skulle greja det där ett tag i första halvlek, säger FotbollDirekts Mårthen Bergman.
Läs mer om Arsenal och Överrumplad.

OS 2018: Resultat fredag 23 februari

OS 2018 är äntligen i gång! Här hittar du alla resultat från fredag 23 februari.
Filmen som förändrade Raoul Wallenberg visades på Grand – 75 år efter premiären
Raoul Wallenberg såg filmen 'Pimpernel' Smith vid en hemlig visning 1942 – det förändrade honom.Filmen ska ha varit startskottet för Wallenbergs kamp för att befria judar i naziockuperade Ungern.På torsdagen visades den igen på samma plats – i publiken fanns Wallenbergs familj och överlevande från Förintelsen.– Det känns lite som historiens vingslag, säger Wallenbergs systers barnbarn Cecilia.
Potter hyllades av fansen efter skrällen mot Arsenal
London. Tränaren Graham Potter hyllades högljutt och länge av de 5.000 tillresta fansen sedan Östersund sensationellt besegrat Arsenal på Emirates med 2-1. Och han stod länge kvar nere vid kortändan och applåderade tillbaka.
Läs mer om Arsenal och Östersund.
Vi blev chockade och vi fick panik
LONDON/STOCKHOLM. Efter drygt tjugo minuter stod det 0–2 på tavlan på Emirates i London.Östersund var på väg mot en sensationell upphämtning mot Arsenal, men räckte inte till hela vägen.Men Östersunds inledning var mer än tillräcklig för att sätta skräck i Arsenalspelarna.– Vi blev chockade när de gjorde två snabba. Det är ett riktigt bra lag och vi fick lite panik, säger mittbacken Rob Holding.
OS-guiden: Fredag 23 februari
Står Sandra Näslund pall för favorittrycket? Kan curlingdamerna göra som herrarna och gå till final. Ska skidskytteherrarna upprepa damernas succ? Här är programmet för fredagens OS-tävlingar.
Läs mer om OS-tävlingar.
Nutidstestet vecka 8
Varsågod – tio kluriga frågor om nyheterna i veckan som gick!
Navalnyj släppt efter kort gripande
Den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj säger att han har släppts fri, efter att kort dessförinnan ha uppgett att han gripits av polisen efter ett tandläkarbesök.
Läs mer om Aleksej Navalnyj.
Östersunds två snabba chockade London
Gunners tar sig vidare till de sista 16 på ett icke övertygande sätt, löd den inledande rubriken i brittiska Mirrors referat av Östersunds enastående insats på torsdagskvällen på Emirates Stadium i London.
Läs mer om London.