23. Februari 2018 01.00-01.59

Anpassa ekonomin till verkligheten

Kejsaren är naken! utropade barnet i sagan om kejsarens nya kläder.
Flydde från Nordkorea efter att ha sett CSI: New York
SEOUL. Den nordkoreanska soldaten flydde över gränsen till Sydkorea - trots att hans egna soldater sköt mot honom.Nu har Oh Chung Sung avslöjat vad som fick honom att riskera livet: CSI: New York.
Läs mer om CSI, Nordkorea, Oh Chung Sung och Sydkorea.
Östersunds ordförande: Potter ska ingenstans
London. Östersunds ordförande Daniel Kindberg lämnade Emirates med ett leende på läpparna. Glad över segern mot Arsenal, men ändå lite missnöjd med att klubben åkte ur Europa League.
Aktier steg när Trump pratade vapenkontroll
Vapentillverkarna American Outdoor Brands och Sturm Ruger Companys aktier steg under torsdagen efter att USA:s president Donald Trump förespråkat hårdare bakgrundskontroller för skjutvapen, som svar på förra veckans skolskjutning i Florida.
Läs mer om Donald Trump, Florida och Trump.
Polis död i supporterbråk i Bilbao
Läs mer om Bilbao.
Unga kvinnor misshandlade av flera män
Två unga kvinnor har misshandlats av flera män i centrala Örebro. Kvinnorna och vittnen har tagits med till polisstationen för förhör, uppger polisen.
Läs mer om Örebro.
Pettersson: Jävligt besviken
Skrällsegern mot en av Europas största klubbar räckte inte. Östersunds mittback Tom Pettersson grämer sig. – Jag är jävligt besviken. Svårt att känna stolthet nu, säger han.
Läs mer om Tom Pettersson.
Brwa Nouri om Arsenal: Man märkte att de var imponerade
London. – Man är glad och stolt över att man vann matchen. Vi har varit i en bubbla, en dröm, och nu är det över. Men jag är mer glad än ledsen, trots att vi åkte ur, förklarade Östersunds lagkapten Brwa Nouri efter 2-1-segern mot Arsenal på Emirates Stadium.
Läs mer om Arsenal och Brwa Nouri.