23. Februari 2018 04.00-04.59

Skolanställd polisanmäld och avstängd

En medarbetare på en skola i Söderhamn har polisanmälts av skolans rektor och har tagits ur tjänst, rapporterar Hela Hälsingland.
Läs mer om Hela Hälsingland och Söderhamn.
Eriksson Ek målskytt när Minnesota vände
Läs mer om Minnesota.

Polis avgår efter skolskjutningen

En polisman som befann sig vid gymnasieskolan Marjory Stoneman Douglas High School när skolskjutningen inträffade, har lämnar sin tjänst.
Skarhed kritiserar förslag om utlandsspionerilag
Justitiekansler Anna Skarhed riktar kritik mot utredningsförslaget om det nya brottet utlandsspioneri, rapporterar Sveriges Radio Ekot.Frågan behandlas just nu av regeringen.
Näslund: "Besvikelse och tomhet"
Sandra Näslund var den stora förhandsfavoriten. Men svenskan fick ett misslyckat åk i skicrossfinalen och slutade fyra. En svensk protest mot bronsmedaljören avslogs. - Det är besvikelse och tomhet, säger Näslund.
Läs mer om Näslund.
Svenska protesten nekades: För jävligt
PYEONGCHANG. Sverige kände sig berövade på en medalj i skicrossen.Sportchefen Joar Båtelson försökte lämna in en protest direkt efter finalen.– Men de nekade den. Det känns för jävligt, säger han.
Lastbil har vält på E4 – stora trafikstörningar väntas
En lastbil har vält omkull i halkan på E4 vid Lästringe, Södermanland. Den blockerar nu ett av de norrgående körfälten, och stora förseningar väntas i morgontrafiken.– Det är jättehalt på platsen, säger Urban Nordqvist, vakthavande befäl hos polisen.
Evakuering vid brand i flerfamiljshus
Flera personer har evakuerats vid en brand i ett flerfamiljshus utanför Svartvik, söder om Sundsvall.
Läs mer om Sundsvall och Svartvik.
Smygreklam som yrke
JK kritiserar förslag om utlandsspionerilag
Justitiekansler Anna Skarhed riktar kritik mot utredningsförslaget om det nya brottet utlandsspioneri, rapporterar Sveriges Radio Ekot.
Ännu ingen omröstning om vapenvila
USA rasar mot Ryssland efter att förhandlingarna om en 30 dagar lång vapenvila i Syrien gått i stöpet.
Läs mer om Ryssland och Syrien.
Ännu ingen omröstning om vapenvila
USA rasar mot Ryssland efter att förhandlingarna om en 30 dagar lång vapenvila i Syrien gått i stöpet. Ryssland har ensamt ansvar för de mer än 400 dödsfallen i östra Ghouta, enligt Heather Nauert, talesperson för amerikanska UD.