24. Februari 2018 17.00-17.59

Friskare Engqvist saknades igen när Dif vann

Läs mer om Dif.

Holmqvist segrade i comebacken

Första matchen på nästan ett år för 39-årige målvakten Johan Holmqvist. Då blev det seger med 4–1 för Karlskronas nyförvärv i SHL-comebacken mot Brynäs i Gavlerinken.
Läs mer om Gavlerinken och Johan Holmqvist.
Skidskyttehjältarna hemma: Overkligt
De svenska skidskyttedamerna är tillbaka i Sverige efter medaljskörden i OS. Nyckeln till framgång? – Vi har en så himla bra sammanhållning, säger Hanna Öberg.
Läs mer om Hanna Öberg och Sverige.
Avgjorde mot framtida laget
Jesper Olofsson har enligt uppgifter redan gjort klart med Färjestad till nästa säsong - men i kväll sköt han dem i sank.Det när Skellefteå AIK vann utan fem av sina största stjärnor.– Ska vi gå långt så behöver vi alla och kan inte förlita oss på bara någon. Det blir viktigt för oss, säger Olofsson i C More.

Urstark avslutning bäddade för Leksand

Leksands dystra form är som bortblåst.Hemma mot Tingsryd inkasserade klubben sin tredje raka seger och närmar sig Timrå i tabelltoppen.Och det var en urstark avslutning som bäddade för viktorian.
Läs mer om Leksand, Timrå och Tingsryd.
Polisbilar utsatta i misstänkt attack
Polisen i Karlshamn kan ha utsatts för ett försök till en brandattack.I anslutning till polisens garage hittades krossat glas och misstänkt brandfarlig vätska.Händelsen utreds som försök till mordbrand.
Läs mer om Karlshamn.
Djurgården avgjorde mot Linköping med minuten kvar
Matchen mellan Djurgården och Linköping på Hovet var länge en jämn historia. Men hemmalaget skruvade upp tempot under de sista minuterna och med en minut kvar avgjorde Markus Ljungh. – Vi är ofta starka i den tredje perioden, säger Ljungh till C More.
Djurgården vinner igen hemma på Hovet
Läs mer om Hovet.
Våga inreda vulgärt – så gör du för att sätta stilen
Ett romantiskt vardagsrum kan vara svulstigt storblommigt med antydan till vågat och vulgärt.Precis som det här rummet, med storblommigt, neonskyltar och detaljer som både tar för sig och sticker ut.
Notting Hill-skådespelare död – 53 år gammal
Brittiska skådespelaren Emma Chambers har dött.Emma Chambers är bland annat känd för att spela Hugh Grants syster i Notting Hill.Hon blev 53 år gammal, skriver BBC.
Läs mer om BBC och Notting Hill.Hon.
Brobergs galna succ: Jag är så jäkla glad
Få hade trott på 10 Dani Boko inför den andra V75-avdelningen.Inte särskilt många hade trott på West Wing i V75-3 heller.Då slog Micael Brobergs hästar till med två jätteskrällar – och plockade hem 400 000 kronor.– Jag varnade för honom efter värmningen, det var inte så oväntat, säger Broberg efter enprocentaren Dani Bokos seger i TV12:s sändning.
Läs mer om Broberg, Dani Boko och West Wing.
Mosar in den genom händerna
GÖTEBORG. Simon Helg gav Öster en drömstart på matchen mot IFK Göteborg.En projektil i bortre krysset – som bar vägen till en poäng.– Jag mosar in den genom hans händer, säger Simon Helg och skrattar.
Läs mer om Simon Helg och Öster.
Brynäs utbuat när Honken frälste KHK
Johan Holmqvist är tillbaka i Karlskrona.Det med besked.I comebackmatchen borta mot Brynäs tog Karlskrona en viktig trepoängare efter 4–1 i Gavlerinken.– Det var kul det här, säger Johan Honken Holmqvist till C More.
Vi får tacka för lektionen
IFK Kristianstad orkade inte välta storklubben Barcelona i Champions League.Nu väntar en helt avgörande match mot Zagreb i kampen om en åttondelsfinalplats.– Vi får tacka för lektionen, säger Kristianstadstränaren Ola Lindgren till TV3.
AIK ett steg närmare allsvenskan
AIK förlorade mot Helsingborg och nu är man väldigt nära att åka ner till allsvenskan. AIK är nere för räkning och i desperat poängbehov.
Läs mer om Helsingborg.
Målskytt igen – men framtiden är osäker
GÖTEBORG. Dåligt resultat – bra prestation. Så summerade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi 1–1 hemma mot Öster i svenska cupen.– Vi tog några steg till framåt i dag, jag är nöjd med insatsen, säger kaptenen Sebastian Eriksson.Samtidigt är det fortfarande osäkert huruvida Mix Diskerud blir kvar eller inte.
Hanna Öberg tagen: Det är helt otroligt
Längdåkning i all ära men de starkast lysande stjärnorna i OS i Pyeongchang är nog ändå skidskyttarna.Två guld och två silver har det blivit, och Hanna Öberg är en av hjältarna.På lördagen landade hon på Arlanda med resten av laget.– Det är helt otroligt vilket stöd vi fått, säger Hanna Öberg.
Läs mer om Arlanda, Hanna Öberg och Pyeongchang.
Marddrömsslut för Craftstaden
Foto: Johnny Larsson Sävsjös Lisa Rapp jublar efter sitt 6-5-mål efter 19.57 av tredje perioden. Craftstaden åkte på den tyngsta sortens förlust. Sävsjö avgjorde med tre sekunder kvar. Ett mål som kan kosta Craftstaden kvalplatsen.
Läs mer om Craftstaden.
Komfort i 54 knop i nya Anytec A27
Trots stora framgångar med Anytec 750 väljer tillverkaren ett helt nytt koncept för att locka en bredare publik. Nya Anytec A27 är fortfarande en häftig fartmaskin, men med mera komfort invändigt. Text: Lasse Lindn Foto: Anytec För cirka 17 år sedan presenterades en rå, tuff och snabbgående styrpulpetbåt i aluminium i Öregrund. Anytec 750 blev Fortsätt läsa Komfort i 54 knop i nya Anytec A27 Inlägget Komfort i 54 knop i nya Anytec A27 dök först upp på Båtliv.
JUST NU: Massiv bevakning av stor Hells Angels-fest
Ett stort antal medlemmar från mc-gänget Hells Angels har samlats i Åkarp utanför Malmö under helgen.Polisen har ett okänt antal patruller på plats för att bevaka det som sker.– Vi har en beredskap, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisen.
Läs mer om Malmö, Rickard Lundqvist och Åkarp.
Tre häktade för guldrån med hjullastare i Skärholmen
Tre män har häktats vid Södertörns tingsrätt, misstänkta för medhjälp till grovt rån mot en guldbutik i Skärholmens centrum i södra Stockholm i tisdags, skriver Mitti.
Läs mer om Mitti, Skärholmen och Stockholm.
SMHI: Kallt dygnet runt och snökanoner
Strikt meteorologiskt har våren redan nått Skåne, men nu stundar andra tider - sibirisk kyla till och med, enligt SMHI. Dessutom väntas en och annan snökanon. Kall luft österifrån ger minusgrader över hela landet, dygnet runt.
Läs mer om Skåne.
Varning för regional regementsstrid
En politisk dragkamp om var eventuellt nya regementen för försvaret ska lokaliseras i landet har inletts - innan försvaret har fått något uppdrag om expansion. Foto: Urban Nilsson I11 i Växjö.
Läs mer om Växjö.
Melodifestivalen är sämre än på länge – och ingen bryr sig
Jaha, och hur ska det här sluta?Eller rättare sagt:Vem bryr sig?
Bengt Skött: Är inte där som hejaklacksledare
PYEONGCHANG. Han lotsar miljoner svenskar under OS-invigningar, skidskytte och längdskidor. Men vännerna och kollegerna Lasse Granqvist och Tommy Åström tycker att han ska visa mer känslor. – Jag skulle aldrig kunna vara i den bortre delen av skalan som Lasse Granqvist som kan gå nästan bärsärkagång när det går Sverige emot, säger han.
Du kan slippa böter om skylten är översnöad
Om det är snöigt ute kan du slippa fortkörningsböter, men bara på vissa platser.– Det beror på omständigheterna. I ett tättbebyggt område vet nästan alla det är 50 som är högsta tillåtna hastighet, då kan man inte skylla på snöiga skyltar, säger trafikpolisen Sture Strand till P4 Norrbotten.
Läs mer om Sture Strand.
Ännu en häktad för attentat mot synagoga i Göteborg
Ytterligare en person har häktats misstänkt för brandattentatet mot Göteborgs synagoga i december, rapporterar P4 Göteborg. Sedan en 18-årig man häktats sitter nu två personer häktade. 18-åringen är på sannolika skäl misstänkt för grov mordbrand.
Läs mer om Göteborg.
Många offer efter självmordsdåd i Jemen
Läs mer om Jemen.
SMHI: Sibirisk kyla och snökanoner väntar
Strikt meteorologiskt har våren redan nått Skåne, men nu stundar andra tider – sibirisk kyla till och med, enligt SMHI. Dessutom väntas en och annan snökanon. Kall luft österifrån ger minusgrader över hela landet, dygnet runt.
Läs mer om Skåne.
Maria och Linus fick födde i bilen – i tio minusgrader
Under måndagsmorgonen fick Maria och Linus köra i ilfart till sjukhuset.Men de hann inte fram, och i tio minusgrader fick de föda i bilen.–Det var ganska trångt, man visste inte hur man skulle sno sig, säger Maria om händelsen som SVT tidigare uppmärksammat.
Läs mer om Maria och SVT.
Man släppt efter misstänkt mord i Örebro
En man i 30-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för mord på en jämnårig man i Örebro släpptes på lördagen, uppger vice chefsåklagare Karin Lindell för TT.
Läs mer om Karin Lindell och Örebro.
OS-guiden: Söndag 25 februari
Sveriges damer spelar OS-final i curling och Charlotte Kalla går för guld i damernas tremil. Här är programmet för OS sista dag.
Läs mer om Charlotte Kalla och OS-final.