24. Februari 2018 22.00-22.59

Coutinho stänkte in sitt första ligamål för Bara

Philippe Coutinho fick efter många turer slutligen sin drömövergång till Barcelona.I dag påbörjde han avbetalningen på allvar genom att stänka in sitt första ligamål för klubben i 6–1-krossen mot Girona.Luis Suarez gjorde hattrick och Lionel Messi satte två kassar.
Läs mer om Bara, Barcelona.I och Lionel Messi.

LB07 vann klart mot nykomlingen

LB07 gav IFK Kalmar en försmak på vad som väntar i damallsvenskan.Efter förlusten var Kalmartränaren rejält upprörd.– Har vi inte mer löpvilja kommer vi få problem, säger Jonas Walfridsson till Barometern.
Läs mer om Barometern och Kalmartränaren.
Brand i flerfamiljshus i Göteborg
Det brinner i vinden på ett flerfamiljshus i centrala Göteborg.Enligt räddningstjänsten rör det sig om en brand på en terass.Räddningstensten har flera enheter på plats.
Läs mer om Göteborg och Göteborg.Enligt.
Demokraterna släpper pm om Ryssutredning
Demokraterna i underrättelseutskottet i det amerikanska representanthuset har offentliggjort en promemoria om de pågående Rysslandsutredningarna. Där försvaras bland andra FBI mot kritik för partiskhet.
Hela familjen utslagen av influensan – värre än vanligt
Årets influensa är hårdare än vanligt, enligt Folkhälsomyndigheten.Tusentals svenskar ligger däckade i säsongssmittan – tre av dem är Annika, 34, maken Johan, 33, och sonen Felix, 7, i Lund.– Nu när vi alla var nästan friska så fick Felix dubbelsidig öroninflammation och är helt däckad, berättar Annika från sjuksängen.
Läs mer om Annika, Felix, Johan och Lund.
Så blir duellerna i Andra chansen
Artist mot artist. Alla med samma mål; att ta sig vidare till Friends Arena. Likt tidigare år består Andra chansen av fyra dueller där bara hälften av de tävlande kommer att lyckas slå sig vidare till Melodifestival-finalen.
Läs mer om Andra och Melodifestival-finalen.
Fahl på festival: Så blir duellerna i Andra chansen
Sista möjligheten att gå till Melodifestivalfinal är att vinna duellen i Andra chansen. Nu är startfältet klart – och vi vet vem som möter vem.
Läs mer om Andra och Melodifestivalfinal.
Ingen svensk guldbjörn - rumänsk film vann
Det blev ingen guldbjörn för Axel Peterséns och Måns Månssons "Toppen av ingenting". Det rumänska dokumentärsdramat "Touch me not" tar hem huvudpriset vid Berlins filmfestival.
Läs mer om Touch.
Lugi-reservens succ – storspelade i segern
Ordinarie målvakten var hemma sjuk.Då tog Clara Westholm chansen när Lugi vann den svåra bortamatchen mot VästeråsIrsta.
Villa övertänd – person befaras vara kvar
En villa står i full brand i Sundbyberg nordväst om Stockholm. Det första larmet nådde SOS strax efter klockan 21.
Läs mer om Stockholm och Sundbyberg.
Fler syriska krigsbrott anmäls i Sverige
Antalet anmälda krigsbrott i Sverige ökar dramatiskt och majoriteten av fallen härrör från Syrien eller Irak.
Läs mer om Irak, Sverige och Syrien.
GETINGBETYG: De var snyggast klädda
Lördagens deltävling i Örnsköldsvik bjöd på glitter, glam och sportrender.Det var en artist och ett band som stack ut extra mycket.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen.