24. Februari 2018 23.00-23.59

Notting Hill-skådisen Emma Chambers död

Den brittiska skådespelerskan Emma Chambers har avlidit, 53 år gammal.

Wallström om FN:s vapenvila i Syrien: Assad är segerviss

Svenska FN-förhandlare spelade en viktig roll när Ryssland oväntat – efter att ha stoppat en fredsplan för Syrien elva gånger – röstade ja till ett eldupphör på lördagen. Det säger utrikesminister Margot Wallström till SvD — samtidigt som hon medger att Assad har stärkt sin ställning. – Nu är det implementeringen som är viktig. Det vi nu vill är att ambulanser ska släppas fram.
Polen häver kontroversiell lag om Förintelsen
Polska justitiedepartementet har beslutat att lägga den lag som skulle göra det straffbart att klandra Polen för nazisternas folkmord på is, rapporterar nyhetssajten i24news.
Läs mer om Förintelsen och Polen.
Okända rånare hämtade man på restaurang
En man har blivit rånad av två män i Rinkeby i norra Stockholm. De två rånarna ska ha kommit in till en restaurang där mannen befann sig, beväpnade med kniv och ett pistolliknande föremål, och tvingat honom att följa med dem.
Läs mer om Rinkeby och Stockholm.
Svenskan skrällde – inför fullsatta läktare
GÖTEBORG. Stephanie Holmn skrällde bland världsstjärnorna i Gothenburg Trophy och en knep en andraplats.Efteråt hade hon svårt att hålla inne känslorna.– Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Holmn.
Läs mer om Gothenburg Trophy och Holmn.