12. Mars 2018 23.00-23.59

Jag är extremt nära att gråta

Det började med en argumenterande text för förändring strax innan jul – under måndagskvällen röstade 924 medlemmar fram Eric Ljunggren till ny ordförande för AIK Fotboll.Även artisten Niklas Strömstedt får ett förtroendeuppdrag under det kommande året.– Jag är extremt nära att börja gråta nu, säger Ljunggren.
Läs mer om Eric Ljunggren och Ljunggren.

Domen efter Skånederbyt: Inte rädda för någon

Kristianstad var storleken för stora för Lugi i måndagens Skånederby.Nu talar mycket för att lagen möts i kvartsfinal om ett par veckor.– När vi spelar så här är jag inte rädd för något lag säger Kristianstadstränaren Ulf Schefvert till Kristianstadsbladet.
Meghan Markle mycket förväntansfull inför bröllopet med prins Harry
Blivande prinsessan Meghan Markle, 36, småpratade med elever och lärare under sitt första officiella åtagande tillsammans med drottning Elisabeth II vid måndagens Commonwealth Day-ceremoni i London.— Vi gratulerade henne till förlovningen och hon svarade att hon är mycket, mycket förväntansfull.
Övergreppsanklagad dirigent får sparken
Metropolitan-operan i New York avskedar dirigenten James Levine sedan en utredning funnit trovärdiga bevis för att Levine har uppträtt sexuellt kränkande, rapporterar The New York Times.
Läs mer om Levine och New York.
Pantern utan poäng i ödesmatchen: Slutar spela
Pantern har bara en poäng efter två spelade matcher i slutspelsserien. Oskarsham...
Anklagelsen: Panterns tränare hotade att slå ned ideell funktionär
Joby Messier. Foto: Bildbyrån/Mathilda Ahlberg Pantern förlorade kvällens hemmamatch mot IK Oskarshamn i Slutspelsserien. Men den stora dramatiken utspelade sig inte på isen under matchen - utan inför.
Läs mer om Slutspelsserien.
Hopp om miljövänligare flyg med svensk metod
Många får klimatångest av att flyga och vissa har slutat flyga helt. Men nu finns förhoppningar om ett miljövänligare flyg i större skala.
Polisen misstänker: Styvmamman ströp Gabriel, 8, – gömde honom i bakluckan
Spanien skakas av ett mord på den åttaårige pojken Gabriel Cruz. Efter nästan två veckors sökinsats hittades pojken död i sin styvmors bil. Polisen grep henne när hon skulle flytta kroppen.
Läs mer om Gabriel och Gabriel Cruz.
Dollarstore får vite – Hela grejen är ju helt vansinnig
Lågpriskedjan Dollarstore har av förvaltningsrätten i Jönköping dömts till vite för bristande dokumentation enligt EU:s timmerförordning. Bolaget slår dock ifrån sig och kommer överklaga till kammarrätten. Det rapporterar Market.
Läs mer om Hela, Jönköping och Market.
Slakt-köer pressar köttproducenter
Långa väntetider på flera månader till slakt pressar landets nötproducenter. Den magra foderskörden efter en dålig sommar ska räcka till fler djur kvar på gården än beräknat.
Mannen ska ha orsakat trafikolycka och sedan smitit från platsen - nu åtalas han
En man från Falu kommun har åtalats misstänkt för obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Han ska ha kört på ett annat fordon med sin bil och sedan smitit från platsen. Det framgår inte av åtalet om mannen erkänner eller förnekar brott.
Läs mer om Falu.
Silva sköt City närmare ligatiteln
Läs mer om City.
Ny seger – leder nu ligan med 16 poäng
Manchester City ångar på mot titeln.De besegrade Stoke med 2-0 och leder ligan med 16 poäng.
Läs mer om Stoke.
Silva sköt City närmare ligatiteln
Manchester City kommer allt närmare den engelska ligatiteln.
Läs mer om City.
Solberg inte välkommen till Utøya
Norges statsminister Erna Solberg kommer inte att bli bjuden till sommarens minneshögtid på Utøya.
Läs mer om Erna Solberg och Utøya.
Bil missade skarp kurva – landade i trädgård
En bil har kört av vägen och rakt in i en trädgård.En privatperson larmade om olyckan och en polispatrull jobbar på platsen.– Ingen ska vara skadad, säger Fredrik Bratt vid polisen region syd.Föraren medtogs av polisen, misstänkt för rattfylleri.
Läs mer om Fredrik Bratt.
Rapport: Risk med kryptovalutor för centralbanker
Centralbanker bör noga överväga eventuella risker med att införa egna kryptovalutor. Det skriver Bank for International Settelements (BIS) i en ny rapport.
Läs mer om Bank.