13. Mars 2018 00.00-00.59

Roger klev på ett plan till Göteborg – landade i Luleå

Passagerarna gick på planet och trodde de skulle landa i Göteborg – men så blev det inte.När planet landade var de i stället i Luleå.– Vad ska man göra, det finns inte så mycket att göra. Jag bara skrattade, säger passageraren Roger Leirvik, 55.
Läs mer om Göteborg, Luleå och Roger Leirvik.
Brevbomber tar livet av Texasbor – tre fall inom två veckor
Brevbomber sprider skräck i Austin i USA. Exploderande paket i delstaten Texas huvudstad har inom loppet av två veckor tagit livet av en tonåring och en medelålders man. – Om det ligger ett paket på uppfarten till ditt hus, ring oss, säger stadens polischef, som misstänker koppling mellan fallen.
Läs mer om Austin, Texasbor och USA.
Polisen utreder mordförsök vid mataffär
Inrikes. Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i anslutning till en mataffär i Boden i Norrbotten, sedan en blodig man hittats inne i butiken under kvällen.
Läs mer om Boden och Norrbotten.
Kommitté: Inget Trump-samarbete med Ryssland
Utrikes. Det amerikanska representanthusets underrättelsekommitté har inte hittat några bevis för att Ryssland och Donald Trumps kampanj samverkat inför presidentvalet 2016, enligt republikanen Mike Conaway.
Läs mer om Mike Conaway och Ryssland.
C4-elever står bakom välgörenhetskonsert
Foto: Pressbild Coolgang 32. Några estetelever i bandet Coolgang 32 arrangerar välgörenhetskonsert i Kulturkvarteret som examensarbete vid C4-gymnasiet.
Michael Caine: Aldrig mer Woody Allen
Foto: Joel Ryan Michael Caine. Skådespelaren Michael Caine kommer inte att arbeta med Woody Allen igen. Det framgår i en intervju som The Guardian har gjort med den 84-årige britten.
Läs mer om The Guardian och Woody Allen.
Förre fotbollsstjärnan Mats Magnusson gästar Osby på lördag: Fri entré gäller
Foto: Pressbild Mats "Masse" Magnusson. På lördag håller förre landslagsstjärnan i fotboll, 54-årige Mats Magnusson, ett föredrag i Bokhandeln i Osby.
Läs mer om Bokhandeln och Osby.
Guiden
Inger Melin tipsar om fyra saker att göra under sju dagar i Herrljunga MÅNADENS KNALLEMARKNAD Knallemarknad som vanligt andra tisdagen varje månad.
Internt bråk före matchen: Inte van vid den typen av drama
Panterns tränare Joby Messier hamnade i ett internt bråk med funktionärer från k...
Läs mer om Joby Messier.
Oskarshamns superläge inför dramatiska avgörandet
IK Oskarshamn leder den hockeyallsvenska slutspelsserien.Tack vare fem olika målskyttar i Malmö har man nu ett utmärkt utgångsläge inför avgörandet.– En stor nyckel till att vi vann var att vi använde alla våra 14 forwards, säger Björn Hellkvist till klubbens hemsida.
Läs mer om Björn Hellkvist och Malmö.
Bystedt med farvältal - tackades av på årsmötet: "Står för allt jag gjort"
Under måndagen röstade medlemmarna (924 röstberättigade personer var på plats) på AIK FF:s årsmöte fram Eric Ljunggren till ny ordförande.
Läs mer om Eric Ljunggren.
Splittrad kommitt hittade inga bevis
Det finns inga bevis för att Ryssland och Donald Trumps kampanj samverkade inför presidentvalet 2016, enligt en kommitt i USA:s kongress. – Vi hittade ingenting, säger republikanen Mike Conaway till Fox News.
Läs mer om Mike Conaway och Ryssland.
Federers förlustfria år fortsätter
Nygamle världsettan Roger Federer är efter 14 matcher fortfarande obesegrad på tennisbanan i år.
Läs mer om Roger Federer.
Solberg inte välkommen till Utøya
Norges statsminister Erna Solberg kommer inte att bli bjuden till sommarens minneshögtid på Utøya.
Läs mer om Erna Solberg och Utøya.